Arctic Stream (AST) - 34.8 RON (%)

Stiri

LPO (AST) Arctic Stream semnea un contract semnificativ

Integratorul de infrastructura IT, Arctic Stream, a informat piata despre semnarea unui contract semnificativ in valoare de 12.2 mil. RON cu un client din sectroul public cu atributii in domeniul apararii. Obiectul contractului il reprezinta furnizarea de echipamente de telecomunicatii pentru data center, iar durata acestuia este de 4 luni. (Sursa: AST Semnarea unui contract semnificativ)

LPO (AST) Arctic Stream incheie un contract semnificativ

Integratorul de infrastructura si securitate IT, Arctic Stream, a incheiat, in data de 11 decembrie 2023, un contract semnificativ ce presupune furnizarea de echipamente de comunicatii pentru un client din sectorul public. Valoarea contractului este de 10.7 mil. RON, durata este de 24 de luni, neexistand insa un angajament ferm din partea clientului pentru achizitionarea intregii cantitati prevazute. (Sursa: AST Semnarea unui contract semnificativ)

TrevIQ (AST) Rezultate record la 9L

Arctic Stream incheie primele 9 luni din 2023 inregistrand cele mai bune rezultate financiare la 9L ale unui exercitiu financiar, marcand cresteri atat in randul cifrei de afaceri cat si la nivelul profitabilitatii operationale si nete. Compania a incehiat pe parcusul trimestrului 2 contracte sem...

LPO (AST) Record la 9L

Arctic Stream, integrator de infrastructura si securitate IT pe piata din Romania, a inregistrat cele mai bune rezultate la 9L din istoria companiei. Cifra de afaceri s-a majorat cu 73% vs 9L 2022, datorita proiectelor complexe implementate care au inclus o componenta de servicii profesionala implementata. Astfel compania a realizat 91.27% din cifra de afaceri bugetata pentru anul 2023. Ca urmare a acordarii unei atentii sporite eficientizarii operatiunilor, profitul operational aproape s-a dublat, pana la 9.7 mil. RON. Profitul net a inregistrat o crestere robusta, ajungand la o valoare de 8.2 mil. RON, cu 91% peste nivelul din perioada similara a anului trecut, apropiindu-se astfel de obiectivul de aprox. 8.5 mil. RON bugetat pentru anul in curs, in ciuda unor costuri operationale si fiscale in crestere. (Sursa: AST 0 Raport Financiar T3 AST RO 2023)

TrevIQ (AST) Profit net in crestere cu 185%

Arctic Stream a incheiat primul semestru din 2023, raportand cresteri atat la nivelul cifrei de afaceri, cat si la nivelul profitabilitatii nete. Compania isi exprima optimismul cu privre la indeplinirea obiectivelor din BVC propuse.

...

LPO (AST) Profitul net semestrial a crescut cu 185% fata de S1 2022

Arctic Stream a realizat un profit net de putin peste 5.8 mil. RON in S1 2023 (+185% vs. S1 2022). Cifra de afaceri semestriala a fost de 62.7 mil. RON (+125% vs. S1 2022). Cresterea semnificativa a veniturilor si a profitabilitatii se datoreaza contractelor semnificative incheiate de companie pe parcursul anului 2022, precum si a celor incheiate la inceputul anului 2023. (Sursa: AST 0 S12023 ArcticStream 14.09.2023)

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.