Intrebari frecvente
Cont real de tranzactionare

 

Cum pot sa imi deschid un cont de tranzactionare?

Iti poti deschide un cont de tranzactionare folosind una dintre cele mai accesibile metode:

    Online
  • Acceseaza Deschide cont real
  • Completeaza datele solicitate
  • Alege tipul de cont dorit
  • Printeaza si transmite documentele

Prin telefon
Suna la 021-318.75.55 contacteaza departamentul nostru de Helpdesk si te vom ajuta sa completezi formularele online sau primite prin email.

Prin email
Transmite-ne adresa ta de email pe helpdesk@tradeville.eu , specifica contul de tranzactionare dorit si primesti instant documentele.

Top

Cum pot sa imi reactivez un cont inchis?

Pentru a-ti activa un cont de tranzactionare pe care l-ai inchis este necesar sa contactezi telefonic departamentul nostru de Helpdesk la numarul 021-318.75.55 sau sa transmiti un email pe helpdesk@tradeville.eu specificand contul de tranzactionare pe care doresti sa il reactivezi sau produsele/piata care prezinta interes pentru tine.

In cel mai scurt timp vei primi un set nou de documente aferente deschiderii de cont si vei putea redeveni investitor pe piata de capital.

Top

Cand voi avea acces la contul meu de tranzactionare?

Dupa primirea documentelor de deschidere de cont in original, acestea sunt verificate si semnate de catre un agent de servicii de investitii financiare. Un exemplar va fi trimis inapoi catre tine prin posta sau curier.

Cum avem confirmare ca ai intrat in posesia exemplarului tau, contul se va activa si vei primi un mesaj de activare pe email si/sau SMS prin care iti comunicam ca iti poti accesa contul de tranzactionare folosindu-te de coordonatele de logare alese sau comunicate de catre noi.

Top

Nu mi-am notat coordonatele de logare, care este procedura in acest caz?

In acest caz trebuie sa suni la departamentul Helpdesk 021-318.75.55 in vederea identificarii datelor personale si a elementelor care tin de activitatea de tranzactionare. In urma acestor verificari vei primi o noua parola de acces, care va trebui schimbata dupa efectuarea primei logari.

Top

 


Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 74% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)