Intrebari frecvente

 

Cum pot sa imi deschid un cont de tranzactionare?

  Online : In 10 minute documentele sunt completate , iar in  24 ore ai acces la cont:

 • Accesezi link-ul Deschide cont real si completezi toate campurile solicitate
 • Alegi tipul de cont dorit: Startrade RO sau Startrade INTL
 • Incarci o poza de buletin, un selfie cu buletinul si un extras de cont bancar
 • Astepti sa verificam documentele si apoi primesti contractul pe care trebuie sa-l semnezi electronic. Nu te costa nimic, semnatura este oferita gratuit de catre Tradeville.
 • Iti trimitem un email de confirmare si te poti loga in cont

Top

Cum activez un cont de tranzactionare in EUR la BVB?

Pentru a-ti activa un cont de tranzactionare este suficient sa ne anunti : pe chat,direct din platforma, telefonic la numarul 021-318.75.55 sau pe email pe helpdesk@tradeville.eu

Top

Cum pot alimenta contul in alta valuta, alta decat LEI?

Pentru a avea acces la pietele internationale, in primul rand trebuie sa ai activ serviciul Startrade INTL. Pasul urmator este alimentarea acestuia.

 1.   Faci un transfer de LEI catre conturile Tradeville si ulterior iti muti banii singur intre conturi direct din platforma, sectiunea Transferuri
 2.   Transferi direct eur sau usd catre conturile noastre deschise in aceasta valuta.
 3.   Faci un ordin de transfer in LEI, iar la explicatia platii treci valuta in care vrei sa tranzactionezi, iar noi iti alimentam contul corespunzator mentiunii tale.

Top

Pot face transferuri de bani utilizand Revolut?

Poti alimenta/retrage bani utilizand contul de Revolut in limita a 3000eur pe saptamana. Iti recomandam sa nu depasesti limita mentionata deoarece suma in exces iti va fi returnata in cont.

Ce este important sa sti daca vrei sa utilizezi revolut :

 1. Anterior primei alimentari din Revolut, este nevoie sa fi facut cel putin o alimentare dintr-un cont bancar non-Revolut.
 2. Trebuie sa ne trimiti un extras de cont penatru a-l inregistra in fisa ta.
 3. Pentru a face o retragere in contul tau de Revolut este obligatoriu sa fi facut anterior o alimentare din acesta.
 4. Procesarea retragerii ar putea dura cateva zile si pot exista costuri percepute de banci . Din experienta noastra pt USD, comisionul este de min. 60usd.

Top

Cum retrag bani din contul de tranzactionare deschis la Tradeville?

Sa retragi bani este foarte simplu: te loghezi in contul de tranzactionare, accesezi sectiunea Transferuri, alegi la tip de transfer "retragere bani" si apoi introduci detaliile ordinului.

Este importat de stiut ca nu poti face retrageri decat catre conturile bancare pe care le-ai declarat in relatia cu noi si din care ai facut anterior o alimentare de bani. Pentru inregistrarea unui cont nou este suficient sa ne trimiti pe email sau pe chat un extras de cont.

Top

Care sunt comisioanele de tranzactionare?

Comisionul retinut de Tradeville este conform grilei tale de comisioane. Valoarea sa maxima este de 0.71% la cumparare (0.65% catre Tradeville + 0.06% taxa ASF) si 0.65% la vanzare, aplicat la valoarea tranzactiei. Este important ca exista si un minim de 1.9 lei pe ordin executat. Lista completa o gasesti aici

Pentru pietele internationale comisionul este de 0.5% , minim 15 eur.

Top

Cum imi deschid un cont de tranzactionare pentru international?

Pentru a avea acces la pietele internationale trebuie sa urmezi pasii de mai sus ( deschide cont) si selectezi serviciul StartradeINTL.

Top

Nu imi mai stiu coordonatele de logare, care este procedura in acest caz?

In acest caz trebuie doar sa intri pe link-ul de resetare a parolei, introduci username-ul, cnp-ul ,adresa de email si primesti un sms cu codul de logare pe numarul de telefon inregistrat la noi.

Top

Care este parola pentru ordine

Daca nu ai setat o parola distincta, pentru confirmarea unui ordin trebuie sa introduci parola cu care te-ai logat in contul de tranzactionare.

Top

 

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)