Director General TradeVille 1994 - 2000
Ladislau Csorba

30 de ani de experienta

“Prioritatea #1: siguranta
detinerilor clientilor!”

Siguranta

 1. Rata fondurilor proprii este de peste 300%. Peste 80% din banii TradeVille sunt plasati in titluri de stat locale si internaționale.
 2. TradeVille nu ofera si nu acceseaza credite. Ca urmare, riscul unui faliment si riscul ca fondurile sa fie blocate in procesul de lichidare sunt semnificativ mai mici fata de alti brokeri.
 3. Banii clientilor sunt tinuti in conturi bancare distincte de conturile de bani TradeVille si sunt distribuiti intre mai multe banci.
 4. Clientii nu trebuie sa se teama ca TradeVille pune ordine impotriva lor, asa cum fac firmele care afiseaza comisioane foarte mici sau chiar zero si care, atunci cand fac asta, castiga din tranzactiile in care clientii pierd.
 5. Site-urile brokerilor internationali* informeaza clientii retail care tranzactioneaza CFD-uri ca intre 51% si 89% din aceste conturi pierd bani. TradeVille nu ofera aceste produse, iar 84,45% din clientii cu portofoliul alimentat la TradeVille sunt pe plus (2023).
 6. Membru al Fondului de Compensare a Investitorilor (garanteaza E20.000/client in cazurile prevazute de lege).
 7. Membru AQAI (Association of Qualified & Authorised Intermediaries). Această adeziune consolidează statutul de Qualified Intermediary, obținut de la IRS (Internal Revenue Service) din SUA în 2021. De atunci, clienții TradeVille pot beneficia de reducerea impozitării dividendelor americane, de la 30% la 10%.
 8. Respecta legislatia locala, dar si regulile MIFID europene.

Accesibilitate

 1. BVB si “international” intr-o singura platforma - un singur broker, toate pietele - acces facil la mii de instrumente.
 2. Acces la analize de specialitate.
 3. Acces la Trading Central - luati decizii informate de investitii. Eliminati zgomotul si concentrati-va pe ce conteaza cu adevarat.
 4. Asistenta in limba romana L-V in intervalul 9-18 BVB - Mentenanta Trading Internationale 18-23
 5. Timp mediu de raspuns in Call Center sub 1 minut
 6. Calcularea, retinerea si plata impozitului aferent castigului din tranzactionare se face de catre TradeVille, fara alte costuri si fara sa va implicati in birocratia specifica
 7. Alimentari rapide cu BCR, BT, ING in limita a 45K Lei / 9K Euro / 10K USD; retrageri in 24 de ore catre alte banci din RO
 8. Mutati bani rapid intre piete fara sa mai treceti prin banci; in platforma, costurile de transfer EUR-RON-EUR sunt 0
 9. Prezenta fizica in Romania.

Costuri

 1. Impozit 1% la castigul din tranzactionare pentru detinerile de peste 1 an (3% pentru detinerile de sub 1 an) vs 10% din castigul global aferent activitatii de tranzactionare la brokerii care nu au sediu in Romania
 2. Comisionul TradeVille „All-inclusive” - probabil unul din cele mai scazute comisioane aplicabile clientilor romani. Un comision - 12 beneficii.
 3. Nu retinem comisioane la alimentari / retrageri.
 4. Ordinele sunt executate la cel mai bun pret din piata.
 5. Transferuri rapide gratuite cu Libra Bank 24/7 in limita a 50K lei / zi.
 6. TradeVille nu retine pentru sine comisioane la conversia valutara.
 7. Impozit redus pe dividendele platite de companii internationale – aplicam cele mai bune cote potrivit conventiilor internationale. De exemplu, puteti avea 10% ca rezident RO daca tranzactionati prin TradeVille, in loc de 30% sau alte cote standard din piata.

Expertiza

 1. Una dintre primele firme de brokeraj infiintate in Romania.
 2. Echipa experimentata de brokeri, echipa solida de analisti.
 3. 64% din tranzactile BVB in 2022 s-au facut cu TradeVille.
Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.