Comision “ALL INCLUSIVE“

Comisionul TradeVille “ALL-INCLUSIVE“ este probabil unul din cele mai scazute comisioane aplicabile clientilor romani. Un comision – 12 beneficii:

 1. Cel mai bun pret de executie a ordinelor

  TradeVille opteaza pentru o politica de transparenta totala si de aceea a ales sa puna ordinele direct in piata - in acest fel, clientul primeste cel mai bun pret de executie al pietei.
  Noi nu tranzactionam in contrapartida cu clientii si nu rutam ordinele catre platforme care fac acest lucru. Stim ca nu exista comision zero decat atunci cand intermediarul obtine venituri pe seama clientului prin alte modalitati. Tot ce este „pe gratis”, de fapt, costa mai mult.

 2. Acces la taxe scazute

  Avand sediul in RO, clientii beneficiaza de impozit scazut, de 1% pe castigul obtinut din vanzarea detinerilor de peste 1 an (3% pentru detineri sub 1 an). Clientii brokerilor care nu au sediul in RO platesc 10% din castigul global aferent activitatii de tranzactionare.
  Pentru dividendele de la companiile din US, TradeVille este autorizat de IRS sa aplice impozitarea scazuta de 10% pentru rezidentii RO in loc de 30% si, dupa caz, posibilitatea de a beneficia si ca nerezident de o cota mai scazuta de impozitare, in functie de statul de rezidenta.

 3. Procesare taxe

  Calcularea, retinerea, plata catre ANAF si raportarile aferente impozitului pe castigul din tranzactionare sunt facute de catre TradeVille.

 4. Informatii, Analize

  Clientii primesc zilnic “La Prima Ora“ (stirile zilei de ieri reprocesate dimineata devreme) si “TradeTalk“ (o perspectiva cu umor la inchiderea zilei). Clientii care, prin prisma activitatii de tranzactionare, au nevoie de mai multe informatii, primesc si “Trevi I.Q.“ (analiza cu I.Q. pe 3 emitenti si analize tehnice). La aceste materiale lucreaza o echipa de 7-10 analisti specializati pe industrii.

 5. Rate de schimb valutar

  Schimburile valutare EURO-RON-EURO, in intervalul 9-16, se fac la cursul bancilor care au acceptat un spread mai mic de 50 pips. Ca urmare, in acest interval clientii primesc cel mai bun curs valutar disponibil.
  Schimburile in alte valute sunt efectuate prin banci corespondente, care pot retine diferite comisioane.

 6. Call Center

  Call Center disponibil in intervalul 9-18. Mentenanta Trading International – 18-23. Timp mediu de raspuns sub 1 minut. Persoanele din call center participa la programe de pregatire si sunt testate lunar pentru a putea raspunde corect intrebarilor clientilor.

 7. Broker Dedicat

  Clientii care fac multe tranzactii (Gold si Platinum) au nevoie de mai multe informatii - TradeVille urmeaza sa puna la dispozitia acestora broker dedicat. Acesti brokeri sunt autorizati de catre ASF si sunt pregatiti zilnic sa inteleaga evolutiile pietei.

 8. Piete unificate

  Pietele internationale si BVB sunt disponibile in aceeasi platforma (facilitate unica in Romania); banii circula in interiorul platformei intre piete. Nu trebuie sa urmariti platile intre banci si sa asteptati pentru decontari - va puteti muta intre piete cu un singur click.

 9. Contributie la Fondul de Compensare al Investitorilor

  Pentru fiecare client, legea prevede o contributie la Fondul de Compensare a Investitorilor. TradeVille plateste aceasta contributie din Comisionul “ALL-INCLUSIVE“.

 10. Cotatii live

  Clientii au acces la cotatii live BVB si USA fara alte costuri.

 11. Trading Central

  Clientii au acces la Trading Central - analize tehnice la standarde internationale, analize fundamentale, cele mai populare instrumente din piata, stiri curatoriate, sentimentul pietei, cele mai ample evolutii din piata (bearish si bullish). Trading Central este una din cele mai premiate companii de analize tehnice si fundamentale din domeniul investitional.

 12. Cumulam volumele de tranzactionare

  Suntem singurul broker ce cumuleaza volumele de tranzactionare (BVB + pietele internationale), ca sa va mariti sansele de a accesa un nivel superior de cont si sa beneficiati de comisioane scazute.

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.