Trading Central by TradeVille

Standarde internaționale, sute de instrumente, zeci de analize tehnice

Vreau să testez Trading Central


Ce este Trading Central by TradeVille

Lider în domeniul fintech

Trading Central sprijină investitorii să ia decizii informate în parcursul lor investițional.

Analiză globală

Actualizează nivelurile tehnice, țintele și intervalele de timp ale tuturor activelor pe parcursul zilei de tranzacționare. Acest portal de cercetare premiat vă permite să primiți analize tehnice de ultimă oră.

Instrumente de cercetare premium

Înscrieți-vă și obțineți acces la instrumente de cercetare premium, știri și analize care vă vor duce tranzacționarea la nivelul următor.

Vreau să testez Trading Central

De ce Trading Central? by TradeVille

  1. Eliminați zgomotul și concentrați-vă pe ce contează cu adevărat.
  2. Luați decizii informate de investiții.
  3. Nu ratați nicio oportunitate de tranzacționare din piață, care să vă ajute să luați decizii informate de tranzacționare și să vă gestionați mai eficient riscul.
  4. Sunteți informat în permanență despre instrumentele dumneavoastră preferate din piețele americane și europene. Simplu și rapid.

Vreau să testez Trading Central

Module oferite de Trading Central by TradeVille

Technical Views

Va ajută să identificați direcțiile optime de tranzacționare. Beneficiați de sprijinul celor mai de actualitate analize, direct în portofoliul dumneavoastră de tranzacționare.

Technical Insight

Analize tehnice sub multiple perspective, suport educațional și alerte personalizabile – toate într-un singur loc, pentru a vă optimiza procesul decizional. Dedicat atât investitorilor experimentați, cât și celor aflați la început de drum.

Market Buzz

Când prea multe informații devin copleșitoare, Market Buzz vine să filtreze zgomotul și să sumarizeze multitudinea de știri și informații disponibile în piață. Tranzacționați mai rapid și mai informat, în doar câteva minute.

Panoramic View

Perspectivă de ansamblu a știrilor tehnice din domeniu, cu o notă de analiză a sentimentului pieței oferit de ceilalți investitori.

Vreau să testez Trading Central

Intrebari frecvente despre Trading Central by TradeVille

Este un set de instrumente care analizează datele din piață pentru a identifica oportunități de tranzacționare și a vă ajuta să luați decizii de investiție informate din punct de vedere tehnic.

Identificați tendințe, puncte de intrare/ieșire, eliminați zgomotul din piață, gestionați-vă mai eficient riscurile. Trading Central poate identifica atât trendurile macro din piață, cât și pe cele legate de compania în cauză. Astfel, utilizând Trading Central puteți scurta timpul necesar pentru a culege toate informațiile și știrile relevante.

Da! Actualizările și rapoartele tehnice în timp real vă furnizează direcții de tranzacționare, alerte personalizabile, știri relevante. Este important să acționați la timp. Analizele Trading Central sunt în continuă mișcare și orice informație trebuie luată în considerare doar la momentul la care este consultată.

Da. Tranzacționați mai rapid, mai informat, având o privire de ansamblu asupra pieței și a oportunităților pe care aceasta le prezintă.

Da, analizele Trading Central pot fi folosite atât de investitori care au un orizont de timp mai îndelungat, cât și de cei care doresc să tranzacționeze cu o frecvență mai ridicată. Totodată, diferitele module se adresează atât investitorilor care au o bază mai mare de cunoștințe, cât și celor aflați la început de drum.

Dacă sunteți deja client TradeVille, puteți să accesați modulele Trading Central din platforma de tranzacționare. Dacă încă nu ne sunteți client, deschideți-vă cont AICI . Pentru orice nelămurire, vă așteptăm pe Live Chat, colegii noștri sunt pregătiți să vă asiste.

Suntem de părere că practica activă este cel mai bun profesor. Preferăm să ne dedicăm resursele umane și cele tehnice pentru a vă oferi cea mai bună experiență de tranzacționare în mediul live.
Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.