Tranzactionare actiuni internationale la BVB

Tradeville ofera investitorilor oportunitatea de a tranzactiona direct la BVB cele mai renumite companii internationale. Companiile sunt aduse pe sistemul alternativ de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti (CAN-ATS).

Tradeville activeaza in calitate de market maker pentru emitentii adusi, astfel incat investitorii sa beneficieze de cele mai bune conditii de lichiditate pe piata.

15 actiuni europene

 • OMV (OMV)
 • Bayerische Motoren Werke (BMW)
 • Allianz (ALV)
 • Deutsche Bank (DBK )
 • Siemens (SIE)
 • Daimler (DAI)
 • Christian Dior (CDI)
 • L'Oreal (OR)
 • Heineken (HEIA)
 • Danone (BN)
 • SAP AG (SAP)
 • Adidas AG (ADS)
 • E.ON AG (EOAN)
 • Bayer AG (BAYN)
 • Deutsche Telekom AG (DTE)

Prezentare actiuni europene listate la BVB

OMV (OMV)

OMV AG este unul dintre primele 10 grupuri petroliere din Europa Centrala si de Est si cel mai mare daca le excludem pe cele din Rusia. Detine Petrom, cea mai mare companie listata din Romania. A achizitionat 15% din Aasta Hansteen Field, proiectul de extractie din Marea Norvegiei care i-ar putea aduce 43 milioane barili de petrol.

BMW (BMW)

Bayerische Motoren Werke AG este situata in primele 10 companii producatoare de automobile din lume, detinand marcile BMW, MINI si Rolls-Royce. Isi desfasoara activitatea in peste 140 de tari, anul trecut distribuind 1.67 milioane masini si peste 113,000 motociclete, fiind cel mai mare producator de automobile premium din lume.

Allianz (ALV)

Allianz SE, societatea germana fondata in 1890, reprezinta conform Forbes al 12-lea cel mai mare grup de servicii financiare din lume si a 23-a cea mai mare companie de pe glob. Activitatea de baza a companiei o reprezinta serviciile de asigurare, fiind numarul 1 mondial in asigurarea proprietatilor si in top 5 pe segmentul de asigurari de sanatate.

Deutsche Bank (DBK)

Deutsche Bank AG a devenit cea mai mare banca europeana dupa valoarea activelor, operand in 74 de tari cu peste 100,000 de angajati. Reuters estimeaza o crestere a veniturilor de 47% la finele anului 2012 in comparatie cu 2011.

Siemens (SIE)

Siemens AG este cea mai mare companie germana dupa criteriul capitalizarii. Siemens este, de fapt, un conglomerat industrial multinational. Siemens isi desfasoara activitatea in 190 de tari fiind organizat in sapte divizii: Industrie, Energie, Medicina, Infrastructura, Servicii financiare, Servicii imobiliare si Activitati de portofoliu.

Daimler (DAI)

Daimler A.G. produce unele dintre cele mai valoroase branduri de masini de lux din lume, Mercedes-Benz si Maybach. Portofoliul de produse mai include camioane, autobuze si furgonete sub marcile Mercedes-Benz, Freightliner, Western Star si Orion.

Christian Dior (CDI)

Christian Dior (CDI) este o companie de tip holding, cu sediul in Franta, care comercializeaza o gama variata de bunuri de lux. Compania reuneste marci precum Christian Dior, Moet&Chandon, Dom PĂ©rignon, Hennessy, Louis Vuitton, Fendi, Donna Karan, Guerlain, Givenchy, TAG Heuer, Hublot, Zenith, Sephora, Le Bon Marche.

L`Oreal (OR)

L`Oreal SA este liderul mondial al industriei produselor cosmetice cu o cota de piata de circa 13.6% (in 2010) si un portofoliu de peste 500 de marci comerciale distribuite in 130 de tari. Din 1983 si pana in prezent, compania a distribuit constant dividende actionarilor.

Heineken (HEIA)

Cu o istorie de aproape 150 de ani, Heinekeneste lider pe piata de bere din Europa, ocupa pozitia a treia la nivel mondial si locul secund pe piata din Romania. Brandul Heineken ocupa locul 2 intr-un clasament al celor mai bine vandute marci de bere din SUA si este in primele 10 la nivel mondial

Danone (BN)

Danone produce unele dintre cele mai valoroase branduri de masini de lux din lume, Mercedes-Benz si Maybach. Portofoliul de produse mai include camioane, autobuze si furgonete sub marcile Mercedes-Benz, Freightliner, Western Star si Orion.

SAP AG (SAP)

SAP AG detine pozitia de lider mondial al pietei de software pentru managementul companiilor cu o cota de piata de 23% si un portofoliu de peste 170,000 de clienti si 12 milioane de utilizatori.

Adidas AG (ADS)

Adidas AG este unul dintre cei mai mari producatori germani de incaltaminte si articole sportive cu vanzari de peste 11 mld euro pe an in intreaga lume si o capitalizare de piata de 9.7 mld euro. Produsele companiei sunt vandute sub trei brand-uri principale: adidas, Reebok si TaylorMade-adidas Golf.

E.ON AG (EOAN)

E.ON este una dintre cele mai mari companii de utilitati la nivel global, cu o capitalizare de piata de peste 40 de mld euro si cu afaceri de aproximativ 100 mld euro pe an. Operatiunile companiei sunt administrate la nivel central de unitatea E.ON AG din Dusseldorf Germania care planifica strategia companiei.

Bayer AG (BAYN)

Bayer AG este in prezent organizata ca o companie tip "holding" cu operatiuni diversificate in domeniul chimiei, desi si-a construit reputatia in domeniul farmaceutic cu produse precum aspirina. Cu sediul central in Leverkusen (Germania), compania opereaza la nivel global atat in mod direct, cat si in diverse asocieri.

Deutsche Telekom (DTE)

Deutsche Telekom AG, companie cu sediul central in Germania, este un furnizor de servicii integrate de telecomunicatii, oferind clientilor sai din intreaga lume un portofoliu de servicii in domeniul telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei (IT).
Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.