Bittnet Systems Eur 2026 (BNET26E) - 104 EUR (%)

Stiri

LPO (BNET) Listare obligatiuni

Bittnet Systems S.A. anunta admiterea la tranzactionare pe piata reglementata a obligatiunilor sale corporative, denominate in EUR, BNET26E. Emisiunea este formata din 20,596 de obligatiuni, cu o valoare nominala de 100 EUR/obligatiune. Dobanda anuala este de 9%, platibila trimestrial. Prima zi de tranzactionare va fi marti, 07.03.2023. (Sursa: BNET Listare obligatiuni BNET26E 07.03.2023)

Bittnet Systems (BNET) incheie cu succes un plasament de obligatiuni

Bittnet Systems (BNET) BNET CR55 raport curent ro emisiune BNET26E 2022 ieri cu succes un plasament privat de obligatiuni corporative, derulat in perioada 21 - 27 decembrie. Obligatiunile cu simbolul BNET26E sunt denominate in euro, au scadenta la 42 de luni (3.5 ani) si o rata fixa anuala a cuponului de 9%, platibil trimestrial. Grupul intentioneaza sa listeze noile obligatiuni in primul trimestru din 2023, inaintea platii primului cupon, care va avea loc in aprilie 2023.

Fondurile atrase prin noua emisiune de obligatiuni sunt de circa 1.96 mil. EUR, burse fonduri mutuale sa fie utilizate, cel mai probabil, pentru finantarea achizitionarii pachetului de 70% din actiunile Dataware Consulting SRL, integrator IT&amp C de produse si servicii, care se va alatura grupului de afaceri "Cloud &amp Infrastructure" din cadrul diviziei de tehnologie a Bittnet Systems. In prezent, tranzactia este supusa aprobarii de catre Consiliul Concurentei. Daca va fi finalizata, rezultatele consolidate ale Bittnet Systems, incluzand performanta inregistrata de Dataware Consulting SRL, ar putea insemna venituri anuale de peste 300 mil. RON.

Listate pe segmentul principal al Bursei de Valori Bucuresti, actiunile Bittnet Systems (BNET) burse fonduri mutuale cu circa 7% in acest an. Valoarea de piata a grupului este de aproximativ 150 mil. RON.

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.