Bittnet Systems Bucuresti (BNET) - 0.258 RON (%)

Stiri

TrevIQ (BNET) Venituri consolidate duble si profit operational la maxim istoric

Grupul Bittnet a incheiat anul 2023 raportand o dublare a veniturilor consolidate&nbsp si un profit operational la maxim istoric. Compania urmareste sa foloseasca in continuarea piata de capital ca mijloc principal in atragerea finantarilor viitoare pentru dezvoltarea programului de investitii.<...

LPO (BNET) Profit la final de 2023

Grupul Bittnet a raportat, pentru intreg anul 2023, un profit net de 609,245 RON, comparativ cu o pierdere de 2.2 mil. RON inregistrata in 2022. Veniturile din contractele cu tertii au insumat 383.2 mil. RON, marcand o crestere de 99.4% fata de anul precedent. Profitul operational s-a majorat cu 46%, ajungand la 12 mil. RON, in timp ce EBITDA a ajuns la 21 mil. RON (+66%). Cotatia bursiera, insa, a inregistrat o scadere de 1.8% in 2024 si de 8.7% in ultimele 12 luni. (Sursa: burse fonduri mutuale)

LPO (BNET) Dendrio semneaza un nou contract semnificativ

Conducerea Bittnet a anuntat piata cu privire la semnarea unui nou contract semnificativ de catre filiala sa, Dendrio Solutions. In acest sens, contractul in valoare de 11 mil. RON (fara TVA) este de tip cadru, fara a obliga clientul sa atinga suma maxima prevazuta in contract. Beneficiarul produselor este o institutie publica din domeniul apararii nationale pentru care Dendrio va livra echipamente de infrastructura de retele (terminale de videoconferinta) pe o perioada de 48 de luni. (Sursa: BNET Semnarea unui contract semnificativ Dendrio Solutions)

LPO (BNET) Bittnet prelungeste creditarea

Grupul Bittnet a anuntat prelungirea produsului de creditare de tipul plafon revolving de la Unicredit Bank, pentru filiala sa, Elian Solutions, in conditii similare contractului vechi, cu un plafon de pana la 1.6 mil. RON. Scopul este de a finanta activitatea curenta si capitalul de lucru. (Sursa: BNET Prelungire plafon revolving Unicredit Bank Elian)

LPO (BNET) Contract semnificativ

Bittnet a informat piata despre semnarea unui contract semnificativ de catre Dendrio Solutions SRL (parte din pilonul de Cloud & Infrastructure) ce depaseste 10% din cifra de afaceri consolidata la nivelul intregului grup. Contractul este cel mai mare realizat de o companie din grupul Bittnet pana in prezent, valoarea fiind de 66.9 mil. RON fara TVA. (Sursa: BNET Semnarea unui contract semnificativ de catre Dendrio Solutions)

LPO (BNET) Listare obligatiuni

Bittnet Systems informeaza investitorii cu privire la decizia de admitere la tranzactionare pentru emisiunea de obligatiuni BNET28, primita din partea Bursei de Valori Bucuresti. Astfel, prima zi de tranzactionare pentru actiunile BNET28 va fi vineri, 02.02.2024. Emisiunea curenta este formata din 100,000 de obligatiuni corporative, negarantate, cu o valoare nominala totala de 10,000 RON si cu o dobanda de 9.6% pe an platibila trimestrial. (Sursa: BNET Listare obligatiuni BNET28 02.02.2024)

LPO (BNET) Nou consiliu de administratie

Bittnet Group a anuntat alegerea unui nou Consiliu de Administratie. Noul CA, format din 5 membri, include pe actualul CEO Mihai Logofatu si 4 independenti: Claudiu Constantinescu, Bogdan Ciucu, Lucian Anghel si Paul Miches. Cristian Logofatu nu si-a depus candidatura pentru aceste alegeri dar a declarat ca ramane un actionar fidel al actualului management. Acesta considera ca urmatorul obiectiv pentru companie este cresterea profitabilitatii. (Sursa: bittnet group alege un nou consiliu de administratie mihai logofatu claudiu constantinescu bogdan ciucu lucian anghel si paul miches)

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET)
Desfasurare AGA Ordinara
TrevIQ (BNET) Schimbari in board

Grupul Bittnet a anuntat schimbari in cadrul Consiliului de Administratie in urma expirarii mandatelor actuale in data de 29.01.2024. Totodata, Dendrio Solutions, companie aferenta pilonului Cloud&amp Infrastructura, a anuntat semnare aunui contract semnificativ cu un client din sectorul public. ...

LPO (BNET) Reorganizare consiliu de administratie

Bittnet a informat piata ca a primit o scrisoare de la domnul Rudolf Paul Vizental in care acesta renunta la mandatul de administrator incepand cu data de 29 ianuarie. Tot la sfarsitul acestei luni expira si mandatele celorlalti membri ai consiliului de aministratie. Bittnet va organiza AGA pe data de 25 ianuarie in vederea alegerii unui nou consiliu de administratie format din 5 membri. Votul candidatilor se poate exprima si online, prin intermediul aplicatiei EVote. (Sursa: BNET Renuntare mandat administrator)

LPO (BNET) Dendrio semneaza un contract semnificativ

Bittnet anunta semnarea unui contract semnificativ de catre Dendrio Solutions, parte din pilonul de Cloud & Infrastructure a grupului. Acordul a fost semnat de Dendrio impreuna cu alte doua companii cu care a licitat in asociere, valoarea totala a contractului ridicandu-se la 253 mil. RON. Obiectul contractului il reprezinta furnizarea de echipamente de retele informatice (switchuri) si servicii de instruire aferente functionarii acestora. Contractul se va derula pe parcursul a 36 luni de la semnare (pana in luna ianuarie 2027). (Sursa: BNET Semnarea unui contract semnificativ de catre Dendrio)

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET)
Disponibilitate vot electronic pentru AGOA 25.01.2024
Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.