2B Intelligent Soft (BENTO) - 12.4 RON (%)

Stiri

TrevIQ (BENTO) Raporteaza rezultate anuale preliminare peste estimarile din BVC

2B Intelligent Soft a incheiat anul 2023 raportand venituri din exploatare si profit net peste nivelul estimat in BVC revizuit. Compania isi propune pentru anul 2024 sa continue programul de investitii in produsele proprii si sa isi consolideze parteneriatele existente.

...

LPO (BENTO) Rezultate in crestere

2B Intelligent Soft, companie specializata in dezvoltarea de solutii software si furnizarea de servicii de infrastructura IT si cloud, a raportat un rezultat net, in 2023, de 13.1 mil. RON, in crestere cu 133% fata de profitul din anul precedent. Veniturile din exploatare au inregistrat o crestere de 64% comparativ cu anul anterior, la 58.2 mil. RON. Divizia "Dezvoltare Software" (DEV) a contribuit cu 47% la veniturile din exploatare aferente anului 2023, in timp ce divizia "IT, Infrastructura si Cloud" (IT) a contribuit cu 53%. (Sursa: BENTO RO Bento Raport Preliminar 20 24 23.2202)

2B Intelligent Soft (BENTO)
Detalii teleconferinta rezultate preliminare aferente anului 2023
2B Intelligent Soft (BENTO)
Perioada inchisa de tranzactionare 23.01.2024 - 22.02.2024
LPO (BENTO) Definitia Bento in 2023

2B Intelligent Soft, companie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software, a reusit, in anul 2023, sa se dezvolte in sectorul energetic, creand un portofoliu de clienti divers, ce acopera numeroase industrii. Printre cele mai mari proiecte realizate de Bento, in 2023, se numara cel pentru OMEPA, in valoare de 1.7 mil. EUR, avand ca obiect livrarea unei solutii IT complexe in 3 centre de date independente si integrarea a peste 100 de statii electrice. Conform estimarilor companiei, se estimeaza ca veniturile totale vor atinge 55 mil. RON pentru intreg anul 2023. (Sursa: business hi tech)

LPO (BENTO) 2B Intelligent Soft – contract de furnizare servicii IT

Dezvoltatorul de solutii software, 2B Intelligent Soft, a anuntat un contract de furnizare servicii IT care depaseste 10% din valoare cifrei de afaceri aferenta anului 2022, respectiv 623,744 EUR. Clientul este o companie multinationala din sectorul petrol si gaze, iar obiectul contractului il reprezinta furnizarea de echipamente hardware si software cat si servicii de implementare si suport. Contractul se desfasoara pe o perioada de 3 ani. (Sursa: BENTO BENTO Raport curent RO 38.2023)

2B Intelligent Soft (BENTO)
Informare Depozitarul Central structura sintetica actionariat 20.12.2023
LPO (BENTO) 2B Intelligent Soft – anunt in contextul majorarii de capital social

In contextul operatiunii de majorare a capitalului social cu actiuni gratuite, societatea a anuntat actionarii ca pentru a vedea actiunile gratuite in contul de tranzactionare, fiecare actionar trebuie sa solicite brokerului lor transferul actiunilor gratuite din Sectiunea I in Sectiunea II a Depozitarului Central. Actiunile gratuite au fost incarcate in Sectiunea I a Depozitarului Central, la data de 20.12.2023, conform calendarului aprobat. (Sursa: BENTO Precizare cu privire la majorarea capitalului social cu actiuni gratuite)

2B Intelligent Soft (BENTO)
Precizare cu privire la majorarea capitalului social cu actiuni gratuite
2B Intelligent Soft (BENTO)
Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni
LPO (BENTO) Parteneriat cu Volta X

Producatorul de software, 2B Intelligent Software, a anuntat semnarea unui contract cu Volta X, companie locala ce furnizeaza solutii pentru sisteme fotovoltaice si eficienta energetica, ce prevede implementarea produsului propriu, Bento FSM. Implementarea solutiei va conduce la eficientizarea activitatii companiei, prin gestionarea fluxului de instalare a panourilor fotovoltaice. Bento FSM este o suita de aplicatii, dedicata companiilor care livreaza servicii prin intermediul echipelor distribuite in teren, ce urmareste digitalizarea, automatizarea si optimizarea activitatii acestora. (Sursa: burse fonduri mutuale)

2B Intelligent Soft (BENTO)
Stabilirea detaliilor operatiunii de majorare a capitalului social
TrevIQ (BENTO) Top performerul din sectorul IT la BVB

2B Intelligent Soft a incheiat primele 9 luni din 2023 raportand rezultate financiare imbunatatite, atat in ceea ce priveste cifra de afaceri cat si la nivelul profitabilitatii operationale si nete. Compania si-a revizuit in cursul T3 bugetul de venituri si cheltuieli, realizand la finalul primel...

LPO (BENTO) 2B Intelligent Soft, compania minune din sectorul IT

Compania de tehnologie, 2B Intelligent Soft a incheiat primele 9 luni din 2023 inregistrand o dublare a veniturilor din exploatare si un profit operational aproape de 4 ori mai mare, comparativ cu aceeasi perioada din 2022. Cheltuielile operationale au marcat o dinamica pozitiva modesta (+59% vs 9L 2022), compania inregistrand un profit net de 12.04mil RON, cu 246% peste nivelul primelor 9 luni din 2022. Astfel, Bento a realizat peste 96% din profitul net aferent BVC revizuit pentru anul 2023. (Sursa: BENTO RO Bento Raport T3 20 23 23.2111)

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.