Tranzactioneaza Antibiotice (ATB) - 1.99 RON (%) Tranzactioneaza

Stiri

TrevIQ (ATB) Drumul spre dublarea cifrei de afaceri

Antibiotice a incheiat primul trimestru al anului 2024 cu o cifra de afaceri si un profit net in crestere cu 13% respectiv, 68%. Pentru dezvoltarea portofoliului de produse si indeplinirea planului “ The Future Together", compania a realizat in primele 3 luni investitii de 4.17 mil. RON.

...

LPO (ATB) Parteneriat cu IBM

Antibiotice Iasi a anuntat semnarea unui contract cu IBM Romania Consulting, cu scopul de a implementa SAP S/4HANA, o solutie software avansata de gestiune a afacerii, pentru a ingloba tehnologii noi in platforma industriala de la Iasi. Contractul are in vedere sustinerea obiectivelor companiei din cadrul planului de afaceri “ The Future Together 2023-2030” de a implementa cele mai performante solutii ERP, asigurand astfel tranzitia Antibiotice catre o organizatie moderna si digitala. (Sursa: ATB Comunicat digitalizare IBM )

ANTIBIOTICE S.A. (ATB)
Desemnare membri CA - Versiune limba engleza
ANTIBIOTICE S.A. (ATB)
Desemnare membri CA
ANTIBIOTICE S.A. (ATB)
Desfasurare AGA Ordinara si Extraordinara
TrevIQ (ATB) Medicamentele raman trendy

Antibiotice Iasi si-a bugetat pentru anul 2024 o cifra de afaceri si un profit net in crestere de doua cifre, in concordonta cu obiectivele companiei de dublare a cifrei de afaceri pana in 2030. Cotatia companiei a inregistrat o crestere impresionanta in ultimele 12 luni, iar, conform acestei ana...

LPO (ATB) Pune in functiune o centrala electrica fotovoltaica

Antibiotice Iasi a pus in functiune o centrala electrica fotovoltaica de 2.5 MW, investitia totala in acest proiect fiind de 11.8 mil. RON, din care 4.07 mil. RON au fost sustinuti de Ministerul Energiei din fonduri europene aferente Planului National de Redresare Si Rezilienta (PNRR). Noua facilitate va produce, in medie, 3.500 MWh/an, reducand amprenta de carbon cu peste 2,000 de tone anual, si va acoperi 26.4% din necesarul platformei industriale de la Iasi, raportat la consumul inregistrat in 2021. (Sursa: ATB Punerea in functiune a Centralei Fotovoltaice de 2 5 MW)

LPO (ATB) Profit si cifra de afaceri in crestere in 2024

Antibiotice Iasi a estimat pentru anul 2024 un profit net de 104 mil. RON, in crestere cu 28% comparativ cu anul precedent, si o cifra de afaceri de 700 mil. RON, mai mare cu 16% decat cea din 2023. Exporturile de medicamente si substante active produse la Iasi vor reprezenta aproximativ 35% din cifra de afaceri totala. Pentru anul in curs, compania are in plan cresterea cifrei de afaceri si a randamentului, prin derularea unor investitii noi de 49 mil. RON, prin dezvoltarea portofoliului de productie si digitalizare. (Sursa: burse fonduri mutuale)

LPO (ATB) Propunere dividend

Producatorul roman de medicamente, Antibiotice Iasi, si-a anuntat intentia de a distribui dividende in suma de 30.9 mil. RON din profitul anual de 81.1 mil. RON. In acest sens, valoarea dividendului brut per actiune propus este de 0.0460 RON, care, raportat la pretul de inchidere de ieri, ar rezulta intr-un randament de 2.7%. (Sursa: ATB Propunere dividend 2023)

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.