Tranzactioneaza Ascendia - Obligatiuni 2027 (ASC27) - 100.21 RON (%) Tranzactioneaza

Stiri

Ascendia (ASC): cel mai bun an din istoria companiei

Conform rezultatelor financiare preliminare pentru intreg anul 2022, Ascendia a raportat o cifra de afaceri in crestere cu 102% fata anul precedent, in timp ce veniturile din exploatare au inregistrat o crestere semnificativa de 101% vs 2021. Prin prisma comercializarii produselor si serviciilor proprii, impulsionate de investitii in dezvoltarea lor, compania a reusit sa incheie cel mai bun an din istoria sa.

Profitul net a marcat o crestere importanta de 74% fata de anul 2021, pana la valoarea de 3.9 mil RON. Activitatea companiei a fost sustinuta de divizia e-Learning pentru companii, oferita prin platforma CoffeeLMS, care include atat servicii de dezvoltare cursuri e-Learning personalizate cat si cursuri e-learning “off the shell” (eJourneys).

Compania a reusit sa finalizeze plata cupoanelor semestriale si rambursarea la termen a principalului aferent obligatiunilor ASC22, in valoare de 3 mil. RON. Ulterior acestei rambursari, Ascendia a lansat o noua emisiune de obligatiuni corporative ASC27, in valoare de 4.48 mil. RON, cu scadenta de 5 ani si cu o dobanda anuala de 10%.

Incepand cu luna februarie 2023, compania a lansat un nou produs, prin comercializarea pachetului extins de cursuri e-learning eJourneys, dezvoltat in colaborare cu partenerii de la Trend Consult. eJoruneys este un pachet de cursuri tip microlearning, noua extensie continand un numar de 195 module, comparativ cu finalul anului 2022, cand pachetul continea doar 106 module.

O importanta deosebita se acorda lansarii noii variante a LIVRESQ, imbunatatita cu tehnologie superioara de tip inteligenta artificiala de la OpenAI, companie care a stat la baza dezvoltarii noului prototip ChatGPT. Prin programul Microsoft for Startups Founders Hub, compania va avea acces gratuit la echipa OpenAI, pentru a dezvolta integrarile pentru LIVRESQ. Noua varianta urmeaza sa fie disponibila incepand cu semestrul 2 din 2023. Pentru a accentua importanta inteligentei artificiale, compania a prezentat ultimele rezultate financiare si prin intermediul asistentului virtual.

LPO (ASC) O noua emisiune de obligatiuni pe BVB

Ascendia anunta primirea deciziei BVB de admitere la tranzactionare pe piata SMT a obligatiunilor ASC27. Emisiunea cuprinde 44,895 de obligatiuni corporative, cu o valoare nominala de 100 RON/obligatiune. Scadenta titlurilor este de 5 ani, iar dobanda anuala este de 10%, platibila semestrial. Titlurile se pot tranzactiona incepand cu data de 6 decembrie 2022 si prin intermediul platformei TradeVille. (Sursa: ASC Listarea obligatiunilor corporative ASC27)

Obligatiunile ASC27 (Ascendia) intra la tranzactionare pe 6 decembrie

Marti, 6 decembrie, obligatiunile in lei ASC27 emise de Ascendia (ASC), companie romaneasca specializata in furnizarea de cursuri e-Learning, ASC Listarea obligatiunilor corporative ASC27 la tranzactionare pe piata SMT a Bursei de Valori Bucuresti.

Obligatiunile ASC27 au scadenta la 5 ani si o dobanda anuala de 10%, platibila semestrial, fiind emise in urma unui plasament privat ASC 90 2 Comunicat de presa RO 30.08.2022 in luna august si intermediat de TradeVille prin care compania a atras 4.26 mil. RON de la investitori.

(ASC27) (ASC)

Ascendia finalizează cu succes cea de-a doua ofertă de obligațiuni din istoria companiei


Ascendia anunță încheierea cu succes a celei de-a doua emisiuni de obligațiuni corporative din istoria companiei. Suma vizată, de 1.002.250, a fost subscrisă integral în prima zi din cele două săptămâni alocate pentru derularea ofertei (16.08.2022 – 30.08.2022) și suplimentată până la pragul de 4.265.035 lei, la care a și fost închisă oferta. Aceasta este cea de-a doua emisiune de obligațiuni a companiei, cea anterioara (ASC22) fiind rambursată integral de companie la data scadentei, în luna Iunie 2022. Noile obligațiuni, cu simbolul (ASC27), au o valoare nominală de 100 lei, o scadență de 5 ani și o dobândă fixă de 10% pe an, plătibilă semestrial. Investitorii ce au subscris în cadrul Ofertei de vânzare de tip plasament privat au beneficiat de un preț de ofertă de 95 lei/obligațiune (discount de 5% din valoarea nominală a obligațiunii).&nbsp

“Ne bucurăm că am reușit să avem încă un plasament de obligațiuni de succes în această perioadă. Chiar și într-un context inflaționist, vedem interes din partea investitorilor pentru produse cu randament atractiv în condițiile actuale de piață, dar și tendința acestora de a fi extrem de selectivi, preferând companii care au demonstrat că se pot ține de promisiuni odată ce vin la bursă. Suntem deschiși și pentru alte oportunități de plasamente sau oferte cu emitenți ce îndeplinesc criteriile care au făcut plasamentul pentru Ascendia un exemplu de succes.” a declarat Miriam Andrei, Director General TradeVille.


ascendia finalizeaza cu succes cea de a doua oferta de obligatiuni din istoria companiei valoarea totala atrasa este de 426 mil lei

LPO (ASC) Ascendia a anuntat finalizarea cu succes a celei de-a doua oferte de obligatiuni

Ascendia a anuntat finalizarea cu succes a celei de-a doua oferte de obligatiuni corporative, care s-a incheiat la 30 august 2022. In cadrul ofertei s-au subscris 44,895 obligatiuni, valoarea subscrierilor fiind de 4.26 mil. RON. Aceasta este cea de-a doua emisiune de obligatiuni a companiei, cea anterioara (ASC22) fiind rambursata integral de companie la data scadentei, in luna iunie 2022. Obligatiunile ASC27 au o valoare nominala de 100 RON, o scadenta de 5 ani si o dobanda fixa de 10% pe an, platibila semestrial. (Sursa: comunicat societate)

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.