Tranzactioneaza Ascendia (ASC) - 3.97 RON (%) Tranzactioneaza

Stiri

TrevIQ (ASC) Obiective indraznete pentru 2024

Ascendia a raportat rezultate financiare in scadere comparativ cu anul precedent din cauza unor intarzieri cu proiectele finantate prin PNRR. In ciuda unu...

LPO (ASC) Profit in scadere

Veniturile totale ale Ascendia au fost in 2023 de 12.3 mil. RON, in crestere marginala fata de valoarea inregistrata anul trecut. Cifra de afaceri a inregistrat o scadere fata de 2022, ajungand la valoarea de 8.9 mil. RON. Profitul net obtinut a fost de 1.13 mil. RON in scadere cu 71.5% fata de cele aproape 4 mil. RON inregistrate in 2022. (Sursa: ASC 0 Raport Rezultate preliminare 2023 ASC RO 15.02.2024)

LPO (ASC) Ascendia se lanseaza in cursa AI

Ascendia, companie IT speacializata in domeniul E-learning, a lansat cu succes functionalitatea inteligentei artificiale generative LIVRESQ. Lansarea a avut loc in cadrul evenimentului dedicat tehnologiei educationale Bett UK, la Londra. Prin aceasta lansare, Ascendia isi consolideaza pozitia ca pionier in adoptarea inteligentei artificiale in educatie. (Sursa: ASC Lansare functionalitate de Inteligenta Artificiala in LIVRESQ)

LPO (ASC) Protectie prin educatie

Conducerea Ascendia anunta finalizarea cu succes a primei editii a campaniei “Protectie prin educatie: Securitate digitala. Obiectivul principal al campaniei a fost pregatirea personalului din institutiile de invatamant, al elevilor a parintilor in evitarea si denuntarea fraudelor cibernetice. Peste 15,000 de persoane s-au alaturat acestei campanii, majoritatea dintre ei fiind elevi. Cursurile au fost disponibile gratuit. (Sursa: ASC Finalizarea campaniei Protectie prin educatie Securitate digitala)

LPO (ASC) Partener ADR

Ascendia a fost selectata ca partener de catre Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ("ADR") in proiectul "Competente in tehnologii avansate pentru IMM-uri". Proiectul ADR vizeaza transformarea digitala a minim 2,000 de intreprinderi mici si mijlocii prin imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor. Bugetul total al proiectului este de 36 mil EUR, finantare oferita prin PNRR. Din aceasta suma, partenerii ADR vor primi sumele de bani aferente serviciilor de training prestate. Data anticipata pentru finalizarea proiectului este 31 decembrie 2025. (Sursa: ASC Ascendia selectat partener de catre ADR)

ASCENDIA SA (ASC)
Ascendia selectat partener de catre ADR
Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.