Ascendia (ASC) - 4.09 RON (%)

Stiri

TrevIQ (ASC) Obiective indraznete pentru 2024

Ascendia a raportat rezultate financiare in scadere comparativ cu anul precedent din cauza unor intarzieri cu proiectele finantate prin PNRR. In ciuda unu...

LPO (ASC) Profit in scadere

Veniturile totale ale Ascendia au fost in 2023 de 12.3 mil. RON, in crestere marginala fata de valoarea inregistrata anul trecut. Cifra de afaceri a inregistrat o scadere fata de 2022, ajungand la valoarea de 8.9 mil. RON. Profitul net obtinut a fost de 1.13 mil. RON in scadere cu 71.5% fata de cele aproape 4 mil. RON inregistrate in 2022. (Sursa: ASC 0 Raport Rezultate preliminare 2023 ASC RO 15.02.2024)

LPO (ASC) Ascendia se lanseaza in cursa AI

Ascendia, companie IT speacializata in domeniul E-learning, a lansat cu succes functionalitatea inteligentei artificiale generative LIVRESQ. Lansarea a avut loc in cadrul evenimentului dedicat tehnologiei educationale Bett UK, la Londra. Prin aceasta lansare, Ascendia isi consolideaza pozitia ca pionier in adoptarea inteligentei artificiale in educatie. (Sursa: ASC Lansare functionalitate de Inteligenta Artificiala in LIVRESQ)

LPO (ASC) Protectie prin educatie

Conducerea Ascendia anunta finalizarea cu succes a primei editii a campaniei “Protectie prin educatie: Securitate digitala. Obiectivul principal al campaniei a fost pregatirea personalului din institutiile de invatamant, al elevilor a parintilor in evitarea si denuntarea fraudelor cibernetice. Peste 15,000 de persoane s-au alaturat acestei campanii, majoritatea dintre ei fiind elevi. Cursurile au fost disponibile gratuit. (Sursa: ASC Finalizarea campaniei Protectie prin educatie Securitate digitala)

LPO (ASC) Partener ADR

Ascendia a fost selectata ca partener de catre Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ("ADR") in proiectul "Competente in tehnologii avansate pentru IMM-uri". Proiectul ADR vizeaza transformarea digitala a minim 2,000 de intreprinderi mici si mijlocii prin imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor. Bugetul total al proiectului este de 36 mil EUR, finantare oferita prin PNRR. Din aceasta suma, partenerii ADR vor primi sumele de bani aferente serviciilor de training prestate. Data anticipata pentru finalizarea proiectului este 31 decembrie 2025. (Sursa: ASC Ascendia selectat partener de catre ADR)

LPO (ASC) Ascendia – lanseaza 6 cursuri noi de e-learning

Ascendia a anuntat lansarea a 6 cursuri de e-learning in cadrul proiectului national de educatie digitala si de securitate cibernetica „Siguranta Online”, alaturi de Politia Romana si alte institutii. Obiectivul principal al initiativei este cresterea gradului de pregatire pentru a gestiona amenintarile in mediul online, cursurile fiind disponibile gratuit pentru copii, parinti si profesori. (Sursa: ASC Lansarea a sase cursuri de e learning in cadrul Proiectului Siguranta Online)

TrevIQ (ASC) Profit record in S1 2023

Ascendia a incheiat primul semestru din 2023 raportand rezultate financiare exceptionale, atat la nivelul veniturilor cat si la nivelul profitabilitatii. Cifra de afaceri a crescut cu 151% vs S1 2022, inregistrand un CAGR de 117% in ultimii 3 ani, in timp ce profitul net a marcat cea mai mare val...

LPO (ASC) Al doilea prim semestru profitabil pentru Ascendia

Ascendia, lider in furnizarea de solutii de invatare digitala pe piata din Romania, a incheiat primul semestru din 2023 cu venituri din exploatare in valoare de 6.2 mil. RON, in crestere cu 109% fata de S1 2022. Cresterea se datoreaza in primul rand majorarii cifrei de afaceri cu 151%, aceasta ajungand la 3.6 mil. RON, sustinuta de atragerea de clienti noi din sectorul privat, pentru care compania a livrat proiecte in primul semestru al anului, precum si de executia contractelor semnate in anii anteriori. In ultimii 3 ani, cifra de afaceri a crescut cu o rata anuala de crestere compusa (CAGR) de 117%. Cheltuielile de exploatare s-au majorat cu 60%, alimentate in special de cheltuielile cu personalul, care genereaza 96% din totalul cheltuielilor. Contrar ciclicitatii generale a businessului Ascendia, care a generat istoric pierderi pentru primul semestru, in S1 2023, compania a inregistrat al doilea prim semestru profitabil din ultimii 5 ani. (Sursa: ASC 109 RO ASC Raport semestrul 1 2023 RO v5 wA1 comb 05.09.2023)

LPO (ASC) Ascendia – cursuri de prim ajutor

Ascendia a anuntat incheierea cu succes a primei etape din campania „Primul ajutor, o sansa la viata”, in care societatea a fost responsabila de furnizarea, in mod gratuit, a cursului de prim ajutor, in format e-learning, personalului din institutiile de invatamant, pentru cresterea nivelului de pregatire al acestuia in situatii de urgenta. In total, la curs au participat peste 5,600 de persoane. Campania a fost organizata impreuna cu InfoCons si in parteneriat cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Federatia Nationala Sindicala Ambulanta Romania, Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti si Federatia Nationala a Parintilor (FNP). (Sursa: ASC Raport asupra primei etape a campaniei Primul Ajutor o sansa la viata)

ASCENDIA SA (ASC)
Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014
Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.