Visual Fan - Allview (ALW) - 13.6 RON (%)

Stiri

VISUAL FAN (ALW)
Lansare produs smartphone Soul X20
LPO (ALW) Smartphone nou

Visual Fan, detinatoarea brandului Allview, a anuntat lansarea smartphone-ului Soul X10 lite. Smartphone-ul va avea integrata functia AVI GPT, un asistent vocal in limba romana si Android 13 GO, care vor ajuta la optimizarea aplicatiilor Google pentru a ocupa mai putin spatiu si pentru a economisi mai multe date. (Sursa: ALW Raport Curent X10Lite )

VISUAL FAN (ALW)
Lansare produs smartphone Soul X10 Lite
LPO (ALW) Visual Fan isi creste participatia in Intervision Trading

Visual Fan anunta achizitia unui pachet de 9% din actiunile companiei Intervision Trading. Acest lucru constituie o miscare strategica pentru companie, care detine in prezent 70% din pachetul de actiuni al distribuitorului exclusiv al brandului AKAI pe pietele din Romania, Europa Centrala si de Est. Asocierea solida dintre Visual Fan si Intervision Trading deschide noi orizonturi de business si oportunitati catre pietele internationale. (Sursa: ALW Visual Fan extinde la 70 portofoliul de actiuni al Intervision Trading)

VISUAL FAN (ALW)
Visual Fan extinde la 70% portofoliul de actiuni al Intervision Trading
VISUAL FAN (ALW)
Calendar financiar 2024
LPO (ALW) Proiecte fotovoltaice

Visual Fan, unul dintre cei mai importanti furnizori locali de solutii durabile si inovatoare pentru productia de energie verde, a inaugurat, in ultimul trimestru, noi centrale fotovoltaice. Capacitatea acestor proiecte insumeaza peste 3.4 MW. Finantarea a venit din fonduri europene pentru IMM-uri. (Sursa: ALW Contracte fotovoltaice IMM)

LPO (ALW) Visual Fan anunta finalizarea a doua centrale fotovoltaice

Visual Fan a finalizat cu succes doua centrale fotovoltaice noi in Baia Mare, avand o capacitate totala de 757 kWp. Proiectul EPC a fost completat la sfarsitul anului trecut, cu respectarea termenului de predare si a demonstrat abilitatile remarcabile ale echipei Allview Industry in implementarea eficienta a proiectelor fotovoltaice. Cu peste 1,300 de panouri fotovoltaice de ultima generatie si structuri de suport robuste, acest proiect reprezinta un pas semnificativ in modernizarea infrastructurii energetice si consolidarea pozitiei companiei in domeniul energiei regenerabile. Visual Fan isi propune sa continue expansiunea si sa ajunga la un portofoliu de peste 100 MW de proiecte de energie solara implementate in anul curent, contribuind activ la viitorul sustenabil al energiei verzi. (Sursa: ALW Finalizare proiect fotovoltaic EPC de 757 kWp)

LPO (ALW) Visual Fan finalizeaza un nou proiect

Visual Fan S.A. a finalizat constructia a 7 centrale fotovoltaice pentru S.C. APA SERV S.A. societate din Teleorman, cu o capacitate totala de 1.6 MW. Proiectul a inclus panouri fotovoltaice Allview si invertoare solare Huawei, fara necesitatea unor fundatii speciale. Componentele integrate includ sisteme de protectie, monitorizare in Cloud, statii meteo si echipotentializare. Divizia Allview INDUSTRY – IMM isi propune sa implementeze peste 100 MW de proiecte de energie solara pana in 2024. (Sursa: ALW Finalizare proiect fotovoltaic EPC de 1 6 MW)

LPO (ALW) Visual Fan finalizeaza constructia a 2 centrale fotovoltaice

Furnizorul de tehnologii sustenabile si detinatorul brandului Allview, Visual Fan, a informat piata cu privire la finalizarea si punerea in functiune a centralelor fotovoltaice pentru Compania de Apa Arad S.A. Proiectul a avut ca obiectiv constructia a doua centrale fotovoltaice cu o putere totala de 799.5 kWp, amplasate in cadrul Uzinei de Apa II si a Statiei de Epurare Arad. (Sursa: ALW Raport Curent Finalizare centrala fotovoltaicaArad )

LPO (ALW) Visual Fan intra pe piata de masini electrice

Brandul romanesc de electronice, Allview, a anuntat lansarea oficiala a modelului CityZEN, o masina electrica ce poate fi condusa de la 16 ani. In acest sens, masina este destinata traficului urban, dar si deplasarilor extraurbane scurte. Aceasta lansare marcheaza extinderea activitatii Visual Fan cu o noua linie de business, si anume Allview Auto, ce are ca obiectiv furnizarea de solutii de mobilitate sustenabile si accesibile. Compania urmareste sa lanseze inca doua modele electrice in 2024 pentru a raspunde mai multor tipuri de nevoi. (Sursa: ALW Lansare masina electrica CityZEN)

VISUAL FAN (ALW)
Eveniment oficial de lansare a noii linii de business Allview AUTO
LPO (ALW) Contract pentru parc fotovoltaic

Visual Fan a anuntat incheierea unui contract cu Waldevar Energy, pentru proiectarea si executia unui parc fotovoltaic in orasul Seini. Proiectul a primit finantare europeana nerambursabila prin intermediul Programului Operational Infrastructura Mare, si are o capacitatea totala de 305.9 kW, parcul fotovoltaic avand in componenta 540 de panouri fotovoltaice Allview de 550 W si trei invertoare trifazate cu putere de 100 kW fiecare. Proiectul din Seini marcheaza un pas in atingerea obiectivului de a finaliza proiecte fotovoltaice cu o capacitate totala de 20 MW. (Sursa: ALW Raport Curent ContractSeini 23 1911)

VISUAL FAN (ALW)
Contract de proiectare si executie parc fotovoltaic din orasul Seini
LPO (ALW) Visual Fan – finalizeaza un proiect fotovoltaic

VFisual Fan a anuntat finalizarea unui proiect fotovoltaic, in Cluj Napoca, pentru Amberger Werkzeugbau Cluj SRL. Sistemul are o capacitate de 345 kW, incluzand 606 panouri fotovoltaice si 2 invertoare. Pana acum, societatea are in portofoliu peste 20 MW, din proiecte finalizate si in curs de desfasurare. (Sursa: ALW Finalizare proiect fotovoltaic)

VISUAL FAN (ALW)
Lansare noua gama de panouri fotovoltaice Allview Soleus
TrevIQ (ALW) Incheie S1 2023 cu rezultate in scadere

Visual Fan a raportat o scadere de 10.1% a cifrei de afaceri in S1 2023, in timp ce profitul net a inregistrat o scadere si mai abrupta de 39.4% vs S1 2022. Compania isi mentine obiectivul principal de a depasi rezultatele propuse in BVC pentru anul 2023.

...

LPO (ALW) Visual Fan S.A (AllView) lanseaza tehnologia Mini Led in portofoliul sau de televizoare

Compania romaneasca, Visual Fan, detinatoarea brandului AllView, a anuntat integrarea tehnologiei inovatoare Mini Led in noua sa gama de televizoare inteligente. Odata cu lansarea noilor televizoare iPlay Mini LED, seria 8000, de gama premium, acestia isi propun sa ofere o experienta vizuala captivanta prin lumini, contrast si culori imbunatatite, solutie esentiala pentru home theater, cu ajutorul ultimelor tehnologii din piata. Acestea vor functiona pe baza sistemului de operare Vidaa, conceput special pentru televizoare. (Sursa: ALW Raport Curent MiniLed )

VISUAL FAN (ALW)
Lansare televizoare Allview iPlay Mini LED
LPO (ALW) Visual Fan incepe constructia a doua centrale fotovoltaice

Conducerea Visual Fan a anuntat inceperea proiectului de constructie a doua centrale fotovoltaice cu o putere totala de 799.5 kWp pentru Compania de Apa Arad. In acest sens, vor fi montate 1,230 de panouri fotovoltaice de 650 W si 6 invertoare solare cu o putere nominala de 110 kW. Proiectul este finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM), urmand a fi finalizat pana la finalul anului 2023. Visual Fan isi propune ca pana la finalul anului 2024 sa aiba un portofoliu de peste 100 MW de proiecte de energie solara implementate. (Sursa: ALW Lansare Constructia centralelor fotovoltaice pentru Compania de Apa Arad)

VISUAL FAN (ALW)
Lansare Constructia centralelor fotovoltaice pentru Compania de Apa Arad
LPO (ALW) Visual Fan lanseaza Viper V10

Visual Fan, detinatoarea brandului Allview, a anuntat lansarea noului produs Viper V10, completand gama telefonelor compatibile cu noua tehnologie AVI GPT. Noul Viper V10 prezinta un design fluid, fiind dotat cu ecran IPS HD+ de 6.5 inch si sistem de operare Android 13, oferind clientilor o utilizare facila. Aplicatia AVI GPT, asistent vocal ce are integrat tehnologia AI, ofera suportul necesar clientilor pentru dezvoltarea personala si profesionala prin interconectarea informatiilor multiple. (Sursa: ALW Raport Curent Viper10 )

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.