Tranzactioneaza Visual Fan - Allview (ALW) - 15.4 RON (%) Tranzactioneaza

Stiri

VISUAL FAN (ALW)
Finalizare centrala fotovoltaica de 1.54 MWp
LPO (ALW) Contract centrala fotovoltaica

Visual Fan, detinatoarea brandului Allview, a informat investitorii, cu privire la semnarea contractului cu Santierul Naval Orsova pentru implementarea unui proiect Full EPC cu o capacitate de 3.2 MW. Centrala fotovoltaica va fi printre cele mai mari centrale instalate pe cladiri, valoarea contractului depasind suma de 1.5 mil. EUR. (Sursa: ALW Contract centrala fotovoltaica 3 2 MWp pentru Santierul Naval Constanta)

VISUAL FAN (ALW)
Contract centrala fotovoltaica 3,2 MWp pentru Santierul Naval Constanta
LPO (ALW) Gama noua de televizoare

Visual Fan isi extinde portofoliul prin lansarea noii game de televizoare inteligente iPlay 6200, caracterizata prin design-ul borderless, cu rama de doar 2mm, care se integreaza oricarui spatiu ambiental. Aceasta gama aduce o experienta de vizionare avansata, combinand rezolutia 4K Ultra HD, tehnologia Dolby Audio si sistemul de operare smart VIDAA. (Sursa: ALW Raport Curent GamaTV )

VISUAL FAN (ALW)
Hotarari AGA O 30.04.2024 ERATA
VISUAL FAN (ALW)
Lansare noua gama televizoare iPlay
VISUAL FAN (ALW)
Hotarari AGA O 30.04.2024
LPO (ALW) Allview finalizeaza proiectul de la Drobeta-Turnu Severin

Visual Fan, detinatoarea brandului Allview, a anuntat finalizarea cu success a unui nou proiect fotovoltaic, ce a constat in proiectarea si implementarea a cinci centrale fotovoltaice, avand o capacitate totala de 1.3 MW. Prin aces proiect, compania isi mentine obiectivul principal in sectorul energiei verde, de a contracta proiecte de energie solara cu o capacitate totala de 80 MW, pana la finalul anului 2024. (Sursa: ALW Allview finalizeaza un proiect fotovoltaic de 1 3 MW in Drobeta Turnu Severin)

VISUAL FAN (ALW)
Allview finalizeaza un proiect fotovoltaic de 1,3 MW in Drobeta-Turnu Severin
TrevIQ (ALW) Diversificarea portofoliului in 2024

Compania se concentreaza pe diversificarea portofoliului de produse in 2024, prognozand cresteri de doua cifre atat in ceea ce priveste cifra de afaceri, cat si profitul net.

...

LPO (ALW) Visual Fan – planuri mari pentru 2024

Visual Fan a publicat informatii privind Bugetul de Venituri si Cheltuieli aferent anului 2024, unde a previzionat o crestere a veniturilor in anul curent de +13.1%, in timp ce profitul este asteptat sa atinga un nivel de 11.1 mil. RON (+58% vs 2023). In 2024, grupul isi propune sa dezvolte si sa consolideze business-ul de energie regenerabila, unde are in plan sa atinga un portofoliu de 80 MW pana la finalul anului. De asemenea, pentru noua linie de vanzari autovehicule electrice, Allview Auto, lansata la finalul anului 2023, compania isi propune sa vanda in acest an cca. 100 de unitati. (Sursa: ALW BVC 2024)

LPO (ALW) Lansare produs

Visual Fan a informat piata cu privire la lansarea unui nou smartphone V10 Viper Lite. Telefonul utilizeaza inteligenta artificiala de ultima generatie, AVI GPT, raspunzand la comenzi vocale si oferind informatii actualizate si un sistem Android 13 GO. (Sursa: ALW Lansare produs smartphone V10 Viper Lite)

VISUAL FAN (ALW)
Lansare produs smartphone V10 Viper Lite
LPO (ALW) Allview isi consolideaza pozitia pe piata auto

Visual Fan, detinatoarea brandului Allview, a informat investitorii cu privire la consolidarea pozitiei pe piata vehiculelor electrice a diviziei Allview AUTO, prin extinderea gamei de optiuni a modelului CityZEN. Noile optiuni vin in intampinarea nevoilor clientilor, oferind o varietate de optiuni in privinta autonomiei, numarului de locuri si diversificarii optiunilor de culoare. (Sursa: ALW Lansare Auto CityZEN 4 locuri)

VISUAL FAN (ALW)
Lansare Auto CityZEN 4 locuri
VISUAL FAN (ALW)
Allview a inceput implementarea a doua instalatii fotovoltaice de 1,15 MWp
VISUAL FAN (ALW)
Rezultate financiare preliminare 2023
VISUAL FAN (ALW)
Lansare produs smartphone Soul X20
LPO (ALW) Smartphone nou

Visual Fan, detinatoarea brandului Allview, a anuntat lansarea smartphone-ului Soul X10 lite. Smartphone-ul va avea integrata functia AVI GPT, un asistent vocal in limba romana si Android 13 GO, care vor ajuta la optimizarea aplicatiilor Google pentru a ocupa mai putin spatiu si pentru a economisi mai multe date. (Sursa: ALW Raport Curent X10Lite )

VISUAL FAN (ALW)
Lansare produs smartphone Soul X10 Lite
LPO (ALW) Visual Fan isi creste participatia in Intervision Trading

Visual Fan anunta achizitia unui pachet de 9% din actiunile companiei Intervision Trading. Acest lucru constituie o miscare strategica pentru companie, care detine in prezent 70% din pachetul de actiuni al distribuitorului exclusiv al brandului AKAI pe pietele din Romania, Europa Centrala si de Est. Asocierea solida dintre Visual Fan si Intervision Trading deschide noi orizonturi de business si oportunitati catre pietele internationale. (Sursa: ALW Visual Fan extinde la 70 portofoliul de actiuni al Intervision Trading)

VISUAL FAN (ALW)
Visual Fan extinde la 70% portofoliul de actiuni al Intervision Trading
VISUAL FAN (ALW)
Calendar financiar 2024
LPO (ALW) Proiecte fotovoltaice

Visual Fan, unul dintre cei mai importanti furnizori locali de solutii durabile si inovatoare pentru productia de energie verde, a inaugurat, in ultimul trimestru, noi centrale fotovoltaice. Capacitatea acestor proiecte insumeaza peste 3.4 MW. Finantarea a venit din fonduri europene pentru IMM-uri. (Sursa: ALW Contracte fotovoltaice IMM)

LPO (ALW) Visual Fan anunta finalizarea a doua centrale fotovoltaice

Visual Fan a finalizat cu succes doua centrale fotovoltaice noi in Baia Mare, avand o capacitate totala de 757 kWp. Proiectul EPC a fost completat la sfarsitul anului trecut, cu respectarea termenului de predare si a demonstrat abilitatile remarcabile ale echipei Allview Industry in implementarea eficienta a proiectelor fotovoltaice. Cu peste 1,300 de panouri fotovoltaice de ultima generatie si structuri de suport robuste, acest proiect reprezinta un pas semnificativ in modernizarea infrastructurii energetice si consolidarea pozitiei companiei in domeniul energiei regenerabile. Visual Fan isi propune sa continue expansiunea si sa ajunga la un portofoliu de peste 100 MW de proiecte de energie solara implementate in anul curent, contribuind activ la viitorul sustenabil al energiei verzi. (Sursa: ALW Finalizare proiect fotovoltaic EPC de 757 kWp)

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.