Agricover Holding- Bonds 2026 (AGV26E) - 87.46 EUR (%)

Stiri

📌 Agricover, #1 in agribusiness, isi pregateste IPO-ul la BVB

Agricover, liderul pietei de agribusiness din Romania, AGV26E Agricover Anunt privind Intentia de Listare ieri intentia de a derula o Oferta Publica Initiala de vanzare de actiuni. Dupa incheierea cu succes a Ofertei, Agricover va solicita admiterea la tranzactionare a actiunilor pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti. TradeVille va fi Agent de Retail pentru Oferta.

In 2022, Agricover Raport%20Administratori Situatii%20Financiare%20IFRS 2022 RO 2021 venituri totale de aproximativ 2.55 mld. RON (+50% vs anul precedent) si un profit net consolidat de aproximativ 91.3 mil. RON (+7% vs anul precedent). Grupul a continuat sa-si extinda portofoliul de clienti, furnizand inputuri agricole si finantare pentru 9,949 de clienti. Aproximativ o treime din numarul total de clienti au beneficiat de produse si/sau servicii furnizate atat de Agricover Distribution, cat si de Agricover Credit, cele doua segmente principale de activitate care genereaza impreuna majoritatea veniturilor si a rezultatelor operationale ale grupului.

Agricover este prezenta la Bursa de Valori Bucuresti din martie 2021, cand burse fonduri mutuale o emisiune de obligatiuni corporative (AGV26E) in valoare totala de 40 mil. EUR, cea mai mare din istoria bursei noastre pentru o companie antreprenoriala. Desi emisiunea s-a axat pe participarea investitorilor institutionali, aproximativ un sfert din obligatiuni, a caror valoare nominala este 50,000 EUR, gandul financiar subscrise de investitori retail.

LPO (AGV26E) Agricover isi anunta intentia de listare

Agricover Holding S.A. si-a anuntat intentia de listare pe Piata Principala a BVB, odata cu aprobarea majorarii de capital din cadrul AGEA din 10.04.2023. Compania intentioneaza sa isi majoreze capitalul cu maximum 145,436,236 actiuni noi, ordinare. Oferta va mai include pana la 800,622,511 actiuni ordinare scoase la vanzare de actualii actionari ai companiei, Jabbar Kanani si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD). TradeVille va actiona ca Agent de Retail pentru Oferta. (Surse: AGV26E Anunt privind intentia de listare www.bursa.ro)

TrevIQ (AGV26E) Agricover Holding si-a majorat veniturile cu 50% in 2022

Grupul Agricover si-a majorat veniturile si profitul net in 2022, in ciuda unui an dificil pentru fermieri.

...

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.