Agricover Holding (AGV) - 0.5 RON (%)

Stiri

AGRICOVER HOLDING (AGV)
Inchiderea ofertei publice initiale
TradeTalk: 🌻 Agricover (AGV) IPO… si anul abia incepe

A mai ramas doar 1 zi si un pic... subscrierile in IPO-ul Agricover (AGV) se pot face pana marti 16 mai la ora 12:00. ZF companii ieri ca, pe transa retail, interesul investitorilor a crescut substantial. Prospectul ofertei, analize detaliate ale grupului si instructiunile necesare subscrierii pot fi accesate www.tradeville.ro.

Bursa de la Bucuresti e printre primele din lume unde IPO-urile revin in forta. Spre deosebire de 2021, cand au debutat pe piata noastra companii antreprenoriale aflate la inceput de drum, 2023 aduce doi jucatori supremi din doua sectoare strategice: Agricover (AGV) mai intai, apoi...

us2.campaign archive.com

LPO (AGV) Investitorii de retail revin in forta

Cel mai mare IPO de la BVB din ultimele 17 luni este in plina desfasurare in aceste zile. Conform ultimelor date, peste 28% din transa de retail a fost deja subscrisa pana la finalul zilei de ieri. De notat este faptul ca, doar in primele 3 ore de ieri, numarul de actiuni cumparate a fost mai mare cu 30% decat cel din ziua precedenta. Pentru toate detaliile inclusiv prospectul ofertei puteti accesa acest tradeville.ro (Sursa: companii)

TradeTalk: 🌻 Agricover (AGV) aduce un nou sector strategic la BVB

Suntem deja in ziua #3 a celui mai mare IPO din agricultura romaneasca… la finalul caruia Agricover (AGV), liderul pietei de agribusiness, se va lista cu actiuni pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti, la categoria Premium.

Despre filmul ultimelor trei decenii in agricultura noastra us2.campaign archive.com pe la inceput de aprilie. Iar joia trecuta us2.campaign archive.com reperele esentiale ale business-ului sinergic Agricover (AGV). Azi vorbim (si) despre context, caci importanta strategica a unui jucator mare in agricultura creste exponential in noul concurs de imprejurari...

us2.campaign archive.com

LPO (AGV) Agricover - Peste 10% din transa de retail subscrisa

In primele doua zile ale ofertei publice initiale Agricover, investitorii de retail au subscris peste 10% din transa destinata acestora. Pretul de subscriere maxim este de 0.5 RON/actiune, iar investitorii pot subscrie pana pe data de 16 mai. (Sursa: QuotesShares )

TradeTalk: 🌻 Agricover IPO, primul pas urias pentru agricultura din Romania

Agricultura face, incepand chiar de azi, primul pas urias la Bursa de Valori Bucuresti: IPO-ul Agricover (AGV), liderul romanesc al afacerilor din agribusiness a carui importanta strategica e recunoscuta nu doar aici, acasa, ci si pentru viitorul securitatii alimentare a intregului continent european.

E o sansa istorica si pentru piata noastra de capital: avem prima oferta publica initiala de actiuni din ultimele 17 luni. Mai mult, investitorii retail pot participa direct, cu ajutorul unei transe de subscrieri pentru care TradeVille a fost preferata ca agent de distributie...

us2.campaign archive.com

TrevIQ (AGV) Unul dintre cei mai mari jucatori din agribusiness-ul romanesc vine la BVB

Oferta publica initiala a Agricover, unul dintre liderii pietei de agribusiness din Romania, a debutat astazi pe Piata Principala a BVB.

...

AGRICOVER HOLDING (AGV)
Aprobare si disponibilitate prospect oferta publica initiala
Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.