Tranzactioneaza Agroland Agribusiness - Obligatiuni 2026 (AAB26) - 98.83 RON (%) Tranzactioneaza

Stiri

AGROLAND AGRIBUSINESS - 2026 (AAB26)
Conferinta pentru presa si investitori - stream live
AGROLAND AGRIBUSINESS - 2026 (AAB26)
Disponibilitate rezultate financiare T1 2024 Agroland Business System
AGROLAND AGRIBUSINESS - 2026 (AAB26)
Plata cupon nr. 2
AGROLAND AGRIBUSINESS - 2026 (AAB26)
Raport anual 2021
AGROLAND AGRIBUSINESS - 2026 (AAB26)
Plata cupon nr. 1
AGROLAND AGRIBUSINESS - 2026 (AAB26)
Plata cupon nr. 1
Obligaţiunile (AAB) intră la tranzacţionare la BVB

Titlurile, în valoare de zece milioane de lei, au scadenţa de cinci ani şi dobânda de 9% pe an Obligaţiunile Agroland Agribusiness (AAB), în valoare de zece milioane de lei, intră astăzi la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul bursier AAB26, conform unui anunţ al operatorului pieţei noastre de capital. Cele 100.000 de obligaţiuni corporative negarantate, cu o valoare nominală individuală de 100 lei, au fost vândute iniţial în cadrul unui plasament privat derulat în luna iulie a acestui an. Titlurile au o scadenţă de cinci ani, respectiv la data de 2 august 2026, şi o rată anuală a cuponului fixă de 9%, plătibil semestrial. La plasamentul privat au subscris 110 investitori, dintre care şapte investitori calificaţi şi 103 investitori de retail. Cele zece milioane de lei atrase de companie vor fi direcţionate spre investiţii, eventuale fuziuni sau achiziţii, precum şi pentru potenţiala participare în start-up-uri din domeniul agriculturii, conform raportului de la BVB. Plasamentul privat de obligaţiuni şi listarea au fost realizate cu sprijinul TradeVille. Agroland Agribusiness este listată pe piaţă AeRO din 15 iunie, fiind a două companie din grupul Agroland listată la bursă. Pentru primul semestru al anului, Agroland Agribusiness estimează o cifră de afaceri de 13,3 milioane de lei, în creştere cu 33% faţă de perioada similară a anului trecut. Rezultatul net estimat pentru prima jumătate a anului este de 0,79 milioane de lei, în creştere cu 141% faţă de cel din perioada similară a anului trecut. Agroland Agribusiness face parte din Grupul Agroland, format din Agroland Business System, Agroland Agribusiness, Agroland Professional Farm, Agroland Megastore, Magazinul Micului Fermier, Devest Farmatech, Astradriving, Sports Games, Asociatia Sportiva Agroland.

Operatiune Piata
Agroland Agribusiness listeaza obligatiuni de 10 milioane de lei la bursa
Final de săptămână încărcat la BVB: (AAB26) listează bonduri de 10 mil. lei joi, iar (PRF26E), companie a lui Raul Ciurtin, bonduri de 24,6 mil. lei vineri. Obligaţiunile AAB26 şi PRF26E poartă o dobândă de 9%, respectiv 7,5%

Joi 9 septembrie vor intra la tranzacţionare obligaţiunile de 10 mil. lei ale Agroland Agribusiness (AAB26), companie care face parte din grupul Agroland, respectiv cele care poartă o dobândă de 9%, iar vineri 10 septembrie vor fi admise la tranzacţionare obligaţiunile de 24,6 mil. lei emise de Prefera Foods (PRF26E), companie a antrepre­norului Raul Ciurtin, adică cele care oferă o dobândă de 7,5%, potrivit informaţiilor ZF. Emisiunea Agroland Agribu­siness, denominată în lei, este intermediată de TradeVille, iar cele 100.000 de obligaţiuni emise în cadrul plasamentului privat derulat pe 28 iulie au scadenţa la 5 ani şi o rată anuală fixă a cuponului de 9%, plătibilă semestrial. Acestea au fost înregistrate în sistemul bursei locale pe 29 iulie. Şi emisiunea de bonduri a Prefera Foods, care este denominată în euro, este intermediată de TradeVille.

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.