Termeni si conditii

Drepturi de proprietate intelectuala

Materialele prezentate pe site-ul Tradeville sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi la marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Reproducerea, difuzarea, stocarea, emisia, transmiterea, retransmiterea, transferarea, comunicarea publica, transformarea, inchirierea sau utilizarea in orice alt mod a acestora, fara acordul prealabil si in scris al Tradeville si/sau al titularilor lor, constituie o violare a drepturilor in cauza si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa.

Timp de raspuns

Timpul de acces la contul dvs. si viteza de raspuns a platformelor de tranzactionare pot varia datorita unei multitudini de factori, cum ar fi: calitatea conexiunii dumneavoastra la internet, volumele de tranzactionare, conditiile din piata, performanta sistemelor bursiere, numar de instructiuni transmise spre procesare.

Clauza de exonerare

Intermediarul isi va directiona eforturile pentru a imbunatati permanent calitatea informatiilor furnizate Clientului prin site-ul sau de internet. Intermediarul garanteaza informatiile proprii publicate pe website-ul sau si in documentele contractuale sau de informare adresate clientilor si/sau potentialilor clienti, nu si informatiile care sunt preluate de la terti. Intermediarul garanteaza, de asemenea, acuratetea informatiilor cuprinse in rapoartele referitoare la operatiunile efectuate in contul Clientului.

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.