iHunt Technology: succesul high-tech la BVB

14/07/2021

  iHunt Technology a derulat prin TradeVille doua plasamente private de obligatiuni: HUNT25 in ianuarie (emisiune listata in aprilie) si HUNT23 in octombrie anul trecut (emisiune listata in februarie). Prin cele doua plasamente, compania a reusit sa obtina 14 milioane RON.
 • Infiintata in 2015, iHunt Technology este primul producator, retailer online si brand romanesc de telefoane mobile si gadgeturi hi-tech listat la Bursa de Valori Bucuresti (in iulie 2019).
 • Actiunile cu simbolul HUNT se tranzactioneaza pe piata AeRO, capitalizarea companiei fiind in prezent de peste 113 milioane RON.
  In primul trimestru al acestui an, iHunt Technology a inregistrat un profit net de 1,1 milioane RON (+86% fata de perioada similara din 2020) la afaceri de 10,3 milioane RON (+65% fata de perioada similara din 2020).
 • Totusi, aceste cresteri semnificative nu au integrat noile linii de business care sunt in faza de dezvoltare si implementare, precum iHunt Marketplace.
 • Platforma este operationala in varianta beta din luna aprilie si isi propune conversia traficului de peste 500.000 de accesari unice lunar alesite-ului iHunt intr-un nou business pentru companie. Totodata, iHunt Marketplace va juca un rol esential pentru extinderea pe pietele europene.
  In 2021, iHunt Technology acorda o atentie speciala conceptului SmartHome, o platforma tip IoT (Internet of Things) care include aplicatia iHunt Home, ready-to-use si disponibila gratuit in Google Play si App Store incepand din 12 mai.
 • Prin iHunt Home, utilizatorii se pot conecta, dintr-o singura aplicatie, la toate dispozitivele SmartHome viitoare pe care compania le va lansa sub propriul brand iHunt.
 • Aplicatie si ecosistem in acelasi timp, iHunt Home este conceputa in colaborare cu Tuya, lider global in dezvoltarea platformelor IoT (Internet of Things) cu care iHunt Technology a semnat un parteneriat chiar luna aceasta. Tuya este listata din aceasta primavara la NYSE, capitalizarea bursiera a companiei depasind in prezent 11 miliarde USD.
 • Luna trecuta, iHunt Technology a lansat primele 3 produse care pot fi controlate din aplicatia iHunt Home: iHunt Smart Camera C200 Wifi si iHunt Smart Camera Outdoor C310 Wifi pentru supraveghere video, respectiv iHunt Smart Plug Metter WIFI, o priza inteligenta cu contor de energie incorporat.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)