Intermediat de TradeVille, plasamentul privat de obligațiuni iHunt Technology a fost închis anticipat și suprasubscris cu 45%

Data: 02/11/2020

Pe 30 octombrie 2020, TradeVille a încheiat în mod anticipat in condițiile unei suprasubscrieri cu 45% plasamentul privat de obligațiuni corporative denominate în RON emise de iHunt Technology, companie românească de tehnologie specializată in comercializarea de telefoane mobile, gadget-uri și accesorii listată pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București la categoria AeRO – Premium (simbol HUNT).

Obligațiunile emise în cadrul plasamentului privat derulat în perioada 29 – 30 octombrie (simbol HUNT23) au scadența la 3 ani și o rată anuală fixă a cuponului stabilită de emitent de 8,75% plătibilă semestrial. Au fost oferite 70.000 de obligațiuni cu o valoare nominală de 100 RON/obligațiune, valoarea totală a subscrierilor efectuate în cadrul ofertei fiind de 10.149.400 RON.

Plasamentul privat a fost suprasubscris încă din prima zi, fiind încheiat în mod anticipat după o suprasubscriere cu 45%, iar majoritatea subscrierilor au fost făcute online prin platforma de tranzacționare TradeVille. Obligațiunile urmează să fie listate pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București.

Încheiem cu succes prima emisiune de obligațiuni iHunt, aceasta fiind suprasubscrisă încă din prima zi. Succesul emisiunii de obligațiuni reflectă încrederea investitorilor în strategia iHunt de creștere profitabilă și durabilă. Încrederea investitorilor ne onorează dar în același timp ne obligă la performanță și dezvoltare rapidă a brandului iHunt.” Cezar Cătălin Stroe, Director General, iHunt Technology

Sunt foarte fericit că TradeVille reușește să susțină consolidarea unor brand-uri românești puternice. În cazul de față vorbim de primul magazin online și primul brand de telefoane mobile listat la o categorie premium a BVB care își susține astfel planurile de dezvoltare. Dar sunt și alte exemple din trecutul și, sperăm noi, viitorul apropiat, care ne fac să fim mândri că putem ajuta România să se dezvolte, chiar și în vremuri mai tulburi.”Ovidiu-George Dumitrescu, Director General Adjunct, TradeVille

Despre iHunt Technology

Fondată în 2015, iHunt Technology comercializează pe piață românească telefoane mobile, gadget-uri și accesorii atât sub brandul propriu, cât și din portofoliul altor producători. Ponderea principală de aproximativ 90% din cifra de afaceri o au vânzările de telefoane mobile. Dacă inițial se concentra pe distribuția de telefoane mobile sub branduri străine, începând din 2018 strategia companiei s-a mutat către vânzarea de telefoane mobile sub marca proprie, acestea având în prezent o pondere de 95% din totalul veniturilor obținute.

La sfârșitul primului semestru din 2020, iHunt Technology a avut rezultate financiare semnificativ mai bune fata de perioada comparabilă din 2019 pe seama promovării susținute a brandului, a consolidării poziției competitive și a optimizării logisticii. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 14,7 milioane RON, în creștere cu peste 52% comparativ cu primul semestru din 2019. Profitul net înregistrat a fost de 1,88 milioane RON, de peste 3 ori mai mare decât rezultatul final obținut la finalul anului trecut.

Despre TradeVille

TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piața de capital din România și oferă clienților de retail acces facil și rapid la Bursa de Valori București și la marile burse internaționale. În 2020, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori București cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performanțelor bursiere: Brokerul anului pe segmentul de retail, Premiul pentru inovație în industria de brokeraj și, respectiv, Cel mai activ intermediar pe piața primară a pieței AeRO.


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)