Premiera - Libra Internet Bank ofera acces din mobile banking la investitii bursiere

Data: 24/02/2021

Bucuresti, 24 februarie 2021: Libra Internet Bank anunta o noua premiera pentru bancile din Romania - prin parteneriatul încheiat cu TradeVille, clientii persoane fizice ai Libra Internet Bank pot accesa bursa romaneasca si marile burse internationale, cu ajutorul aplicatiei de mobile banking a bancii.

Functionalitatea ofera clientilor Libra Internet Bank cea mai simpla cale de a deschide un cont de tranzactionare si de a investi direct de pe telefonul mobil la Bursa de Valori Bucuresti si pe cele mai mari burse din lume, prin serviciul furnizat integral de catre TradeVille. Oportunitatile de investitii locale si internationale sunt la îndemana în acelasi ecran, transferurile de bani din contul bancar în contul de tranzactionare sunt practic instant, iar asistenta e prompta si prietenoasa.

„ Continuam sa simplificam lucrurile si sa adaugam valoare serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Prin noua optiune, cei care vor sa faca investitii pe bursele interne sau internationale vor gasi în aplicatia noastra de mobil o sectiune dedicata, care le va facilita deschiderea si operarea unui cont de tranzactionare pe platforma partenerului nostru, TradeVille.”

- Emil Bituleanu,
Director General al Libra Internet Bank

„ Banking si investitii bursiere mobile, completarea e atat de fireasca în 2021. Tehnologia ne permite acum sa accesam servicii financiare integrate cu doar cateva click-uri din acelasi ecran familiar de telefon. În parteneriatul anuntat astazi, TradeVille aduce experienta de 25 de ani pe piata de capital si consecventa celui mai activ broker pentru clientii de retail. Credem într-un viitor simplu, accesibil si prietenos al finantelor personale în Romania completat de onestitate si respect pentru client.”

- Mihaela Biciu,
Director General al TradeVille

Libra Internet Bank

Membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania în ultimii ani, fiind specializata în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

TradeVille

Este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piata de capital din Romania si ofera clientilor de retail acces facil si rapid la Bursa de Valori Bucuresti si la marile burse internationale. La TradeVille, deschiderea conturilor de tranzactionare este 100% online, clientii putand investi de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefoane mobile. In 2020, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori Bucuresti cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performantelor bursiere: Brokerul anului pe segmentul de retail, Premiul pentru inovatie în industria de brokeraj si, respectiv, Cel mai activ intermediar pe piata primara a pietei AeRO.

Sursa:
https://www.librabank.ro/Stiri/PREMIERA_-_Libra_Internet_Bank_ofera_acces_din_mobile_banking_la_investitii_bursiere/2986


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)