TradeVille lansează Lite, interfața simplificată a singurei aplicații mobile care permite tranzacționarea din aceeași platformă la BVB și pe marile burse internaționale

Data: 05/07/2021

București, 05 iulie 2021 – TradeVille lansează astăzi Lite, interfața simplificată a singurei aplicații mobile prin care clienții celui mai activ broker de retail din România pot tranzacționa din aceeași platformă instrumente listate la Bursa de Valori București și pe marile burse internaționale.

Interfața Lite este creată special pentru investitorii aflați la început de drum, dar poate fi utilizată de către oricine apreciază simplitatea în investiții bursiere. Clienții TradeVille își pot alege interfața cu care se simt cel mai confortabil într-un anumit moment: Lite pentru simplitate sau varianta extinsă pentru toate funcționalitățile avansate. Tranziția între cele două platforme se face rapid, direct din meniul aplicației mobile TradeVille.

Lite este despre simplitate în investiții bursiere fără costuri ascunse și fără compromisuri: utilizarea interfeței Lite vine cu toate beneficiile de care se bucură deja cei aproape 20.000 de clienți TradeVille:

• Acces facil din aceeași platformă la instrumentele listate la Bursa de Valori București și pe marile burse internaționale: doar prin TradeVille este posibil. Clienții pot tranzacționa simultan acțiuni, obligațiuni, produse structurate și ETF-uri listate la București și pe marile burse din Europa și America de Nord.
  • Notificări live și portofoliu actualizat în timp real: performanța investițiilor poate fi urmărită oricând și de pe orice dispozitiv mobil Android sau iOS.
  • Alimentări și retrageri rapide (instantanee 24/7 din Libra Mobile Banking).
  • Live Chat integrat, cu asistență promptă și prietenoasă în limba română.
  • Logare biometrică cu 2FA pentru confort și siguranță, disponibilă prin recunoaștere facială sau validarea senzorului de amprentă.

„Când tehnologia ne simplifică viața, devine și mai ușor sa investești la Bursă. Am creat Lite pentru că Bursa este infinit mai accesibilă atunci când se vede pe un ecran prietenos și ușor de înțeles de către oricine. Simplitatea fără costuri ascunse și fără compromisuri este pasul firesc către a avea un portofoliu bursier în fiecare familie din România”

- Mihaela Ioana Bîciu, CEO, TradeVille

Aplicația mobilă TradeVille poate fi instalată din Google Play sau App Store pe orice dispozitiv mobil Android sau iOS. Deschiderea unui cont de tranzacționare TradeVille se face 100% online, iar completarea datelor personale necesare durează doar câteva minute.
Mai multe informații despre noua interfață Lite a aplicației mobile de investiții bursiere TradeVille pot fi accesate la: https://tradeville.eu/press-room/Lite.

Despre TradeVille

TradeVille este un broker cu vechime de peste 26 de ani pe piața de capital din România și oferă clienților de retail acces facil și rapid la instrumentele financiare listate la Bursa de Valori București și pe marile burse internaționale. În 2020, TradeVille a intermediat peste 50% din ofertele primare de vânzare de tip „plasament privat” de acțiuni și obligațiuni corporative, cu o rată de succes de 100%, pentru companii din diferite industrii. În 2021, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori București cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performanțelor bursiere: Participantul anului 2020 pe segmentul de retail și Intermediarul companiilor antreprenoriale la BVB în 2020 pe segmentul de obligațiuni.