Connections Consult a încheiat anticipat, chiar în prima zi, un plasament privat de acțiuni intermediat de TradeVille și suprasubscris de 12 ori

Data: 12/07/2021

București, 12 iulie 2021 – Connections Consult, lider pe piața de transformare digitală din România, a încheiat pe 9 iulie o ofertă primară de vânzare tip plasament privat de acțiuni intermediată de TradeVille prin care compania specializată în hiper-automatizări (RPA), dezvoltare de software și furnizare de servicii IT realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar.

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare 144.928 de acțiuni (simbol CC) la prețul de 69 RON/acțiune. Subscrierile totale înregistrate au fost de 118.939.785 RON, o valoare record pentru un plasament privat intermediat de TradeVille, rezultând într-o suprasubscriere de 12 ori față de valoarea ofertei. Subscrierea minimă a fost de 2.200 de acțiuni, majoritatea subscrierilor fiind efectuate online pe platforma de tranzacționare TradeVille.

În urma încheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipată a Connections Consult se situează la 74.599.833 RON. Compania va face demersurile necesare listării acțiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, pe piața AeRO, cu simbolul CC. Listarea va fi asistată de TradeVille în calitatea sa de Consultant Autorizat.

Fondurile atrase în ofertă, în valoare de 10.000.032 RON, sunt destinate dezvoltării pe piețe externe (inclusiv prin deschiderea unei subsidiare în Statele Unite), investițiilor în produse proprii și achiziției de pachete majoritare în alte companii.

„În urma plasamentului privat desfășurat pe 9 iulie împreună cu TradeVille, Connections începe un nou drum care are ca obiectiv creșterea organică prin continuarea extinderii internaționale și anorganică printr-un program îndrăzneț de achiziții având ca rezultat generarea de randamente semnificative pentru acționarii săi. Mulțumesc echipei TradeVille pentru implicare și profesionalism! Mulțumesc echipei Connections - colegii și partenerii mei - care sunt excepționali! Rezultatele muncii lor se văd azi, prin interesul concret din plasamentul privat. Sunt convins că următorii ani vor arăta forța echipei Connections.”

- Bogdan Florea, CEO, Connections Consult

„Succesul remarcabil al plasamentului privat încheiat de către Connections prin intermediul TradeVille vine să întărească faptul de netăgăduit că IT-ul românesc oferă din ce în ce mai multe oportunități investitorilor la Bursa de Valori București. Începem să vedem conturul unei noi realități, una în care piața de capital românească devine un finanțator al creșterii economice atât în domeniile de viitor cum ar fi IT&C, cât și în cele tradiționale precum agricultura care se reinventează și caută să atingă noi niveluri de performanță. Sperăm, așadar, ca minunații investitori care fac posibil acest lucru să ne fie în continuare alături. Împreună putem face ca viitorul să sune cu adevărat bine pentru România.”

-Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille

Despre Connections Consult

Connections este lider pe piața de digital transformation din România, are 300 de angajați, birouri în Bulgaria si Serbia si reprezentanți de vânzari în Germania si Arabia Saudită. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. Începând cu luna iulie 2018, Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată, Connections a investit peste 200.000 euro în dezvoltarea unor produse software pentru industrii diverse, precum audit și consultanță, energie verde și boți specializați în contabilitate si HR. Connections a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

Despre TradeVille

TradeVille este un broker cu vechime de peste 26 de ani pe piața de capital din România și oferă clienților de retail acces facil și rapid la instrumentele financiare listate la Bursa de Valori București și pe marile burse internaționale. În 2020, TradeVille a intermediat peste 50% din ofertele primare de vânzare de tip „plasament privat” de acțiuni și obligațiuni corporative, cu o rată de succes de 100%, pentru companii din diferite industrii. În 2021, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori București cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performanțelor bursiere: Participantul anului 2020 pe segmentul de retail și Intermediarul companiilor antreprenoriale la BVB în 2020 pe segmentul de obligațiuni.