BestJobs Recrutare atrage peste 3 milioane euro printr-un plasament privat de obligatiuni intermediat de TradeVille

Data: 18/05/2021

Bucuresti, 18 mai 2021 - TradeVille a incheiat pe 17 mai 2021, cu succes si in mod anticipat, o oferta primara de vanzare de tip „plasament privat” de obligatiuni corporative emise de BestJobs Recrutare prin care compania care opereaza platforma online de recrutare www.bestjobs.eu a reusit sa atraga 3.371.000 euro.

Obligatiunile cu simbolul JOBS26E emise in cadrul plasamentului privat derulat in perioada 6 – 17 mai sunt denominate in euro, au scadenta la 5 ani, o rata anuala fixa a cuponului de 5,8% stabilita de emitent, iar cupoanele sunt platite semestrial.

Fondurile obtinute sunt destinate extinderii internationale, transformarii platformei online existente intr-un marketplace complex de servicii integrate dedicate dezvoltarii personale si profesionale, precum si accelerarii altor proiecte ale companiei.

BestJobs Recrutare va face demersurile necesare listarii obligatiunilor JOBS26E pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de Bursa de Valori Bucuresti, listarea urmand sa fie realizata de TradeVille in calitatea sa de Consultant Autorizat.

„BestJobs este o poveste de succes a antreprenoriatului din Romania si ne bucuram sa trecem azi la urmatoarea etapa in finantarea companiei. Vrem sa facem tranzitia de la plata pe anunt catre abonament la talente/candidati, care include anunturi nelimitate, consultanta si coaching, proiecte de freelancing si alte beneficii. Dezvoltam constant tehnologii noi, cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorilor si credem ca suntem suficient de bine pozitionati, astfel incat in urmatorii ani sa acceleram cresterea si sa devenim cel mai important marketplace din domeniul recrutarii si dezvoltarii profesionale din Romania.”

- Calin Fusu, fondator BestJobs

„Este un fapt mai putin observat ca ofertele intermediate de TradeVille nu genereaza doar profituri si rulaje, ci contribuie la dezvoltarea intregii economii, creand si protejand astfel sute sau chiar mii de locuri de munca. Cu succesul plasamentului BestJobs, acest efect este dublu: nu doar sustinem in mod direct dezvoltarea companiei si, astfel, crearea de noi oportunitati de angajare, dar ajutam romanii, prin natura activitatilor dezvoltate de emitent, sa aiba acces la miile de job-uri listate pe BestJobs.”

- Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille

Conceptul BestJobs a pornit ca un proiect al Neogen in anul 2000. Zece ani mai tarziu, BestJobs Recrutare a devenit o companie separata, de sine-statatoare in cadrul grupului de afaceri Neogen Capital, administrand una dintre cele mai importante platforme online de recrutare din Romania.

In 2020, BestJobs a facilitat peste 5,8 milioane de aplicari pentru joburi, numarul acestora crescand cu 29% fata de anul precedent. Numarul clientilor platitori a crescut cu 42% fata de anul precedent.

Despre BestJobs

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, BestJobs a fost implicata in transformarea si inovarea industriei de recrutare online si integreaza astazi tehnologii digitale de ultima generatie si servicii conexe recrutarii pentru a oferi cele mai eficiente solutii de angajare, recrutare si de dezvoltare profesionala si personala. In orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesionisti conectati la piata muncii, peste 25.000 de joburi si mii de freelanceri, agenti de recrutare, coachi, mentori, terapeuti, avocati si alte tipuri de specialisti.

Despre TradeVille

TradeVille este un broker cu vechime de peste 26 de ani pe piata de capital din Romania si ofera clientilor de retail acces facil si rapid la instrumentele financiare listate la Bursa de Valori Bucuresti si pe marile burse internationale. In 2020, TradeVille a intermediat peste 50% din ofertele primare de vanzare de tip „plasament privat” de actiuni si obligatiuni corporative, cu o rata de succes de 100%, pentru companii din diferite industrii. In 2021, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori Bucuresti cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performantelor bursiere: Participantul anului 2020 pe segmentul de retail si Intermediarul companiilor antreprenoriale la BVB in 2020 pe segmentul de obligatiuni.


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)