Intermediat de TradeVille, plasamentul privat de actiuni pentru Appraisal & Valuation, detinatorul brandului NAI Romania, s-a incheiat in prima zi, suprasubscris de peste 4 ori

Data: 22/06/2021

București, 22 iunie 2021 – Pe 18 iunie 2021, TradeVille a încheiat cu succes și în mod anticipat, chiar în prima zi, în condițiile unei suprasubscrieri de peste 4 ori, oferta primară de vânzare tip plasament privat de acțiuni emise de Appraisal & Valuation prin care compania, ce deține brandul NAI România, realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar. Având o experiență de peste 10 ani și devenind rapid unul dintre cei mai importanți jucători din sfera serviciilor de evaluare, consultanță și dezvoltare imobiliară, Appraisal & Valuation este din 2012 reprezentantul exclusiv NAI Global în România.

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare 387.000 de acțiuni (simbol APP), prețul final stabilit în ofertă fiind de 11,5 RON/acțiune. Subscrierile totale înregistrate au depășit 18 milioane RON, rezultând într-o suprasubscriere de peste 4 ori față de valoarea inițială a ofertei. Subscrierea minimă a fost de 4.500 de acțiuni, majoritatea subscrierilor fiind efectuate online pe platforma de tranzacționare TradeVille.

În urma încheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipată a Appraisal & Valuation se situează la aproape 15 milioane RON. Compania va face demersurile necesare listării acțiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, pe piața AeRO, cu simbolul APP. Listarea va fi asistată de TradeVille în calitatea sa de Consultant Autorizat.

Fondurile atrase în ofertă, în valoare de peste 4,4 milioane RON, sunt destinate finanțării și dezvoltării activității curente, inclusiv prin crearea unor noi divizii, posibile achiziții, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

„Realizările și potențialul companiei noastre au fost recunoscute prin interesul arătat de investitori, cărora le mulțumesc pentru încrederea de a ne deveni parteneri. Sunt convins că evoluția ascendentă a Appraisal & Valuation va continua, iar această încredere se va consolida. Valorificând finanțarea obținută pe piața de capital, ne propunem extinderea business-ului pe piața evaluărilor și a serviciilor conexe, în timp ce statutul de companie listată ne va ajuta să ne întărim echipa prin atragerea celor mai buni profesioniști din piață.”

- Andrei Botiș, CEO și fondator al Appraisal & Valuation

„Este un nou prilej de bucurie pentru noi ca exact în ultima zi lucrătoare înaintea unui IPO important să putem închide cu succes a 23-a ofertă primară de finanțare intermediată de TradeVille în ultimii 2 ani. Este vorba despre o companie care oferă o modalitate cu totul unică de a investi în real-estate, fiind parte a unei rețele internaționale de mare succes si un prestator de servicii care sunt indispensabile atât pentru cei care vând sau dezvoltă, cât și pentru cei care închiriază sau cumpără real-estate comercial. Practic, povestea NAI România nu este legată de un proiect anume, ci de gradul de efervescență generală din domeniul său. Sperăm ca acest an minunat pentru investitori, antreprenori și bursa din România să continue cu finanțări și listări cel puțin la fel de atractive.”

-Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille

Despre Appraisal & Valuation

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este deținătorul brand-ului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume. Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR), iar portofoliul său de servicii cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, precum și ale echipamentelor tehnice.

Despre TradeVille

TradeVille este un broker cu vechime de peste 26 de ani pe piața de capital din România și oferă clienților de retail acces facil și rapid la instrumentele financiare listate la Bursa de Valori București și pe marile burse internaționale. În 2020, TradeVille a intermediat peste 50% din ofertele primare de vânzare de tip „plasament privat” de acțiuni și obligațiuni corporative, cu o rată de succes de 100%, pentru companii din diferite industrii. În 2021, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori București cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performanțelor bursiere: Participantul anului 2020 pe segmentul de retail și Intermediarul companiilor antreprenoriale la BVB în 2020 pe segmentul de obligațiuni.


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)