Vivre Deco: debut la BVB pentru obligatiunile VIV26E

12/07/2021

Vivre Deco listeaza pe 14 iulie emisiunea de obligatiuni VIV26E pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de Bursa de Valori Bucuresti.
  • Obligatiunile VIV26E au fost emise in oferta primara de vanzare tip plasament privat derulata in perioada 8 aprilie - 16 aprilie si intermediata de TradeVille. Obligatiunile sunt denominate in EUR, au scadenta la 5 ani si o rata anuala fixa a cuponului de 5,5%, cupoanele fiind platite semestrial.
  • In plasamentul din aprilie, Vivre Deco a atras 7 milioane EUR, fonduri destinate dezvoltarii accelerate a business-ului atat local, cat si international prin intermediul platformei Vivre Marketplace. Subscrierile totale in plasament au fost de 8.245.000 EUR.