Visual Fan (Allview): debut pe AeRO pentru actiunile ALW

21/07/2021

    Visual Fan, compania romaneasca specializata in tehnologii mobile inovatoare si accesibile care detine brandul Allview, debuteaza pe 26 iulie la bursa noastra: actiunile cu simbolul ALW intra la tranzactionare pe piata AeRO.
  • Actiunile ALW au fost emise in oferta primara de vanzare tip plasament privat incheiata cu succes de TradeVille pe 23 aprilie si suprasubscrisa de peste 6 ori. Pretul final de vanzare stabilit in plasament a fost de 140 RON/actiune.
  • Visual Fan a reusit sa atraga peste 15 milioane RON cu aceasta ocazie, fonduri destinate finantarii activitatii curente, accelerarii vanzarilor si intensificarii campaniilor de marketing. Subscrierile totale inregistrate au fost de aproape 100 milioane RON.
  • In urma incheierii cu succes a plasamentului privat, capitalizarea anticipata a Visual Fan se situa la peste 155 milioane RON
  • Prioritatea Visual Fan imediat dupa listarea actiunilor ALW: capitalizarea puternica a companiei prin intermediul tuturor mecanismelor Bursei, inclusiv majorari ale capitalului social cu actiuni gratuite acordate anual.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)