Titluri de stat noi la BVB: subscrii usor prin TradeVille

18/11/2021

Prin TradeVille poti subscrie usor si rapid in noua oferta de titluri de stat Fidelis la Bursa de Valori Bucuresti.

Deschide aici un cont de tranzactionare

• Daca nu esti client TradeVille: deschizi cont de tranzactionare 100% online si alimentezi rapid prin mai multe variante de transfer (instantaneu 24/7 din Libra Mobile Banking). Ai toate informatiile esentiale in pagina FAQ si, la nevoie, iti oferim asistenta prompta si prietenoasa via LiveHelp integrat in platforma/aplicatie, email sau telefonic.
  • Daca esti client TradeVille, subscrii din platforma online de tranzactionare sau direct din aplicatia mobila pentru orice device Android/iOS. Banii utilizati pentru subscriere trebuie sa fie in prealabil decontati.
    Informatii despre noua oferta de titluri de stat Fidelis la Bursa de Valori Bucuresti:
  • Perioada de derulare: 18 noiembrie - 10 decembrie (inclusiv, dar pana la ora 13:00).
  • Dobanzile anuale pentru emisiunile in RON: 4% pentru scadenta de 1 an (simbol R2212A), respectiv 4,6% pentru scadenta de 3 ani (simbol R2412A).
  • Dobanda anuala pentru emisiunea in EUR: 1,8% pentru scadenta de 5 ani (simbol R2612AE).
  • Valorile nominale: 100 RON pentru titlurile in lei, respectiv 100 EUR pentru titlurile in euro.
  • Subscrierile minime: 5.000 RON pentru titlurile in lei, respectiv 1.000 EUR pentru titlurile in euro.
  • Pot subscrie: persoanele fizice rezidente si nerezidente.
  • Ulterior incheierii ofertei, titlurile de stat vor putea fi tranzactionate pe segmentul principal al Bursei de Valori Bucuresti. Data admiterii la tranzactionare este 16 decembrie.
  • Dobanzile sunt platite anual in contul de tranzactionare, iar la maturitate investitorii primesc principalul. Veniturile obtinute atat din dobanzi, cat si din castigurile de capital nu sunt impozabile.