Safetech Innovations: prezenta tot mai activa in SUA si Marea Britanie

01/07/2021

  Safetech Innovations (simbol SAFE) s-a listat pe piata AeRO in ianuarie. Actiunile au fost emise in plasamentul privat intermediat de TradeVille in luna octombrie a anului trecut, suprasubscris de aproape 9 ori, prin care compania de securitate cibernetica a atras 2,5 milioane RON.
 • Este singurul business romanesc acreditat ca partener in NATO Industry Cyber Partnership (NICP). Compania detine deja un portofoliu vast de clienti, colaborand cu peste 10 institutii cheie din sectorul financiar-bancar local, cu business-uri multinationale, precum si cu companii locale din energie, FMCG, telecomunicatii, IT&C si transporturi
 • 95% din solutiile de securitate cibernetica in care este specializata Safetech Innovations pot fi furnizate si implementate de la distanta. De atfel, compania este furnizor de solutii digitale pentru ArcelorMittal in Luxemburg si CyberX in Israel (business de securitate IT preluat de Microsoft anul trecut)
 • Pe 24 aprilie, Safetech Innovations a semnat un contract semnificativ pentru furnizarea de solutii si servicii de securitate cibernetica catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Valoarea contractului este de 1,5 milioane RON (fara TVA), iar contractul este scadent pe 14 iulie 2021.
 • Alte doua contracte semnificative au fost semnate la inceputul acestui an: (1) pe 23 februarie, cu un client a carui identitate nu a fost dezvaluita, pentru o perioada de 3 ani si o valoare totala de 4,7 milioane RON (fara TVA), (2) pe 16 martie, pentru furnizarea de servicii catre Hidroelectrica (valoare totala de 330.000 USD fara TVA).
  Safetech Innovations a anuntat recent ca vrea sa atraga 8 milioane RON printr-o majorare a capitalul social. Fondurile sunt destinate extinderii activitatii pe pietele din Marea Britanie (Londra) si SUA (Reston, Virginia).
 • Astfel, compania intentioneaza sa emita 1 milion de actiuni noi cu o valoare nominala de 0,2 RON/actiune. Operatiunea de majorare a capitalului social este programata sa inceapa in septembrie dupa plata dividendelor in numerar si a actiunilor gratuite (27 iulie 2021).
 • Potrivit estimarilor facute de Safetech Innovations, filialele pe care intentioneaza sa le deschida in SUA si Marea Britanie ar trebui sa genereze afaceri de 6 milioane EUR la 3 ani de la infiintare. In prezent, clientii internationali au un aport de circa 10% in afacerile companiei.
  Safetech Innovations are in derulare si un proiect de 26 milioane RON pentru SafePIC, un centru de excelenta pentru securitatea cibernetica si rezilienta infrastructurilor critice.
 • Prin acest proiect, finantat in proportie de 80% din fonduri europene, compania isi propune sa dezvolte infrastructura si capabilitatile pentru monitorizarea atacurilor cibernetice.
 • Proiectul va fi finalizat in 2023 si va rezulta inclusiv intr-o serie de solutii software destinate eficientizarii activitatii. Acestea vor oferi companiei un avantaj competitiv si vor putea fi vandute pe pietele internationale.
  In primul trimestru din 2021, compania a realizat o cifra de afaceri de 4,4 milioane RON (+116% fata de perioada similara din 2020) si un profit net de 284.000 RON (+190% fata de perioada similara din 2020).
 • Safetech Innovations estimeaza ca, in 2021, cifra de afaceri ar putea ajunge la 20 milioane RON, iar profitul net s-ar putea situa la un maxim istoric de 4,5 milioane RON in contextul cererii tot mai ridicate pentru solutii de securitate cibernetica.
 • Actiunile SAFE se tranzactioneaza in prezent la aproape 64 RON/actiune (comparativ cu 4 RON/actiune pretul final stabilit in plasamentul privat din toamna anului trecut). Capitalizarea bursiera este de circa 201 milioane RON.
  Actiunile Safetech Innovations (simbol SAFE) pot fi tranzactionate usor si rapid prin TradeVille, pe platforma online de tranzactionare si aplicatia mobila iOS si Android
 • Daca nu esti client: deschiderea unui cont de tranzactionare TradeVille este 100% online, iar completarea secventelor ia doar cateva minute. Alimentarea contului este la fel de simpla (si instantanee 24/7 din Libra Mobile Banking). Ai toate informatiile esentiale in pagina FAQ si, la nevoie, iti oferim asistenta rapida via chat integrat in platforma/aplicatie, email sau telefonic.
 • Potrivit unui infografic publicat recent de Bursa de Valori Bucuresti, TradeVille si-a consolidat postura de cel mai activ broker de retail din Romania, inregistrand in luna mai cele mai mari rulaje de tranzactionare pe piata AeRO

Surse:
https://www.tradeville.eu/press-room/comunicate-de-presa-Safetech-se-listeaza-la-Bursa
https://www.tradeville.eu/press-room/comunicate-de-presa-plasament-privat-actiuni-Safetech-Innovations
https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/safetech-innovations-companie-securitate-cibernetica-vrea-atraga-8-20138387
https://www.zf.ro/business-hi-tech/compania-securitate-cibernetica-safetech-innovations-anuntat-primele-20098254
https://www.zf.ro/zf-investiti-in-romania/zf-investiti-in-romania-compania-de-securitate-cibernetica-safetech-20146577
https://bvb.ro/info/Raportari/SAFE/SAFE_20210614144204_2021-RO.pdf
https://bvb.ro/info/Raportari/SAFE/SAFE_20210524011032_RO-SAFE-T1-2021.pdf


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)