Phonetastic: one-stop-shop pentru tot ce inseamna GSM

08/07/2021

Infiintata in 2010, Phonetastic a devenit repede unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane mobile, laptopuri si accesorii (noi sau reconditionate premium) pentru retaileri electro-IT si din telecomunicatii, asiguratori, service-uri, wholesaleri si traderi din peste 25 de tari.
  • Este one-stop-shop pentru tot ce inseamna GSM si tehnologie mobila, completand vanzarile de dispozitive si accesorii cu servicii tip buy back, de consultanta si asigurare, precum si cu programe de bonificatie progresiva pentru cei mai activi clienti.
  • Este un jucator important pe piata locala B2B, dar si-a dezvoltat o retea extinsa de clienti si parteneri internationali inclusiv pe piete europene importante precum Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Franta si tarile scandinave.
  • Compania a fost inclusa in Top 500 al celor mai mari exportatori ai Romaniei pentru 2020 si 2019 realizat de Ziarul Financiar. A intrat in topul celor mai mari 20 de exportatori cu capital privat romanesc pentru 2018.
    Phonetastic are o prezenta activa la cele mai importante targuri si evenimente IT din lume precum CeBIT si IFA Berlin. Este partener inca din 2010 al gsmExchange, cea mai mare platforma globala specializata pentru distribuitori, wholesaleri si retaileri de telefoane mobile.
  • Incepand din 2018, compania este unic distribuitor autorizat al brandului Renewd in Romania, Republica Moldova si Bulgaria.
  • Brandul Renewd raspunde solicitarii in crestere la nivel global pentru dispozitive mobile reconditionate in centre de service de top, cu piese 100% originale si performante similare celor ale produselor noi. La randul lor, garantiile oferite pentru dispozitivele Renewd sunt identice cu cele ale produselor abia lansate.