Lite: tranzactionezi mai simplu, fara compromisuri

19/07/2021

Lite este noua interfata simplificata a aplicatiei mobile TradeVille.
  • Poti folosi Lite daca esti la inceput de drum in investitii bursiere. Sau oricand vrei sa iei decizii rapide de tranzactionare.
  • Important e ca ai libertatea de a alege: Lite pentru simplitate sau platforma extinsa pentru toate functionalitatile avansate.
  • Te misti usor intre cele doua platforme, direct din meniul aplicatiei.
    Cateodata, simplitatea e cea mai buna varianta. Mai ales daca ai un portofoliu diversificat in actiuni, obligatiuni, produse structurate si ETF-uri listate la Bursa de Valori Bucuresti si pe cele mai mari burse din Europa si America de Nord.
  • Pe toate acestea le vezi intr-o singura platforma. Lansezi usor ordine si iti verifici portofoliul actualizat in timp real. Primesti notificari live in functie de ce anume te intereseaza.