Descopera Lite: interfata simplificata a aplicatiei mobile TradeVille

05/07/2021

  Din 5 iulie TradeVille iti ofera Lite, noua interfata simplificata a aplicatiei noastre mobile de tranzactionare.

 • Creata special pentru investitorii aflati la inceput de drum, Lite se imprieteneste repede cu oricine apreciaza simplitatea in investitii.
 • Esti liber sa-ti alegi interfata cu care te simti cel mai confortabil intr-un anumit moment: Lite pentru simplitate sau platforma extinsa pentru toate functionalitatile avansate.
  Lite e despre simplitate in investitii bursiere fara costuri ascunse si fara compromisuri: vei avea toate beneficiile de care se bucura deja cei aproape 20.000 de clienti TradeVille:
 • Tranzactionezi usor si din aceeasi platforma actiuni, obligatiuni, produse structurate si ETF-uri listate la Bucuresti si pe marile burse din Europa si America de Nord.
 • Ai notificari live, iar portofoliul tau este actualizat in timp real. Stii mereu ce fac investitiile tale
 • Faci alimentari si retrageri rapide. Acestea sunt instantanee 24/7 din Libra Mobile Banking.
 • Beneficiezi de Live Chat integrat, cu asistenta prompta si prietenoasa in limba romana.
 • Ai logare biometrica cu 2FA pentru confort si siguranta. Este disponibila prin recunoastere faciala sau validarea senzorului de amprenta.
  Cum accesezi Lite daca nu esti deja client TradeVille? Simplu:
 • Deschizi un cont de tranzactionare TradeVille. Acum se face 100% online si nu te costa nimic.
 • Instalezi aplicatia mobila TradeVille din Google Play sau App Store si te loghezi. Simplu si Lite.Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)