Connections Consult: plasament privat de actiuni suprasubscris de 12 ori

12/07/2021

  TradeVille a incheiat cu succes si anticipat pe 9 iulie o oferta primara de vanzare tip plasament privat de actiuni pentru Connections Consult, lider pe piata de transformare digitala din Romania, prin care compania realizeaza o majorare de capital cu aport in numerar.
 • In plasament au fost oferite spre vanzare 144.928 de actiuni (simbol CC) la pretul de 69 RON/actiune. Subscrierea minima a fost de 2.200 de actiuni.
 • Subscrierile totale inregistrate au fost de aproape 119 milioane RON, o valoare record pentru un plasament privat intermediat de TradeVille, rezultand intr-o suprasubscriere de 12 ori fata de valoarea ofertei. Majoritatea subscrierilor au fost facute prin platforma online de tranzactionare TradeVille.
 • Fondurile atrase in plasament, in valoare de peste 10 milioane RON, sunt destinate dezvoltarii pe piete externe (inclusiv prin deschiderea unei subsidiare in SUA), investitiilor in produse proprii si achizitiei de pachete majoritare in alte companii.
 • In urma incheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipata a Connections Consult se situeaza la peste 74 milioane RON.
 • Compania va face demersurile necesare listarii actiunilor sale (simbol CC) pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de Bursa de Valori Bucuresti, pe piata AeRO. Listarea va fi asistata de TradeVille in calitatea sa de Consultant Autorizat.
  Infiintata in 2005 la Bucuresti, Connections Consult este o companie romaneasca specializata in automatizari, dezvoltare de software si furnizare de servicii IT.
 • Liniile principale de afaceri sunt: (1) servicii de hiper-automatizare (Robotic Process Automation, RPA), (2) dezvoltare de software personalizat, (3) suport pentru operatiuni de infrastructura IT, si (4) Digital Business Process Outsourcing (BPO).
 • Are drept clienti companii internationale si romanesti din sectorul financiar - bancar, FMCG, energie, telecomunicatii si retail.
 • A semnat in 2018 un parteneriat cu UiPath, alaturi de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizata (RPA) in industrii cheie.
 • Pe langa sediul central, opereaza in prezent doua centre de livrare in Bucuresti si cate unul in Belgrad si Sofia. Are reprezentanti de vanzari in Germania, Serbia si Arabia Saudita.
 • Are ca tinta pentru urmatorii ani extinderea pe piete mature si avansate tehnologic in SUA si Europa, dar si pe piete in dezvoltare cu potential semnificativ precum Orientul Mijlociu.

Surse:
https://www.tradeville.eu/press-room/comunicate-de-presa-Connections-Consult-a-incheiat-anticipat-chiar-in-prima-zi-un-plasament-privat-de-actiuni-intermediat-de-TradeVille-si-suprasubscris-de-12-ori
https://connectionsconsult.ro/
https://connectionsconsult.ro/about-us/
https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/emisiunea-zf-deschiderea-astazi-connections-vrea-deruleze-plasament-20132627
https://www.bursa.ro/connections-vrea-sa-se-listeze-la-bvb-in-acest-an-48593342
https://www.manager.ro/articole/comunicate-125/connections-semneaza-parteneriatul-cu-unicornul-uipath-si-tinteste-5-mil-de-euro-din-roboti-in-2019-96057.html


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)