Arctic Stream: debut pe AeRO pentru actiunile AST

Data: 28/07/2021

  Arctic Stream, unul dintre principalii integratori de infrastructura si securitate IT din Romania, isi listeaza pe 29 iulie actiunile AST pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti.
 • TradeVille a intermediat in iunie 2021 o oferta secundara de vanzare tip plasament privat prin care actionarul majoritar al companiei a vandut un numar de 838.260 de actiuni (simbol AST), pretul final stabilit in oferta fiind de 25 RON/actiune. Dupa inchiderea ofertei secundare de vanzare, emitentul a solicitat admiterea la tranzactionare a actiunilor companiei pe piata AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzactionare (SMT) operat de Bursa de Valori Bucuresti.
 • Subscrierile totale inregistrate in plasament au depasit 113 milioane RON, generand o suprasubscriere de peste 7 ori fata de valoarea ofertei.
 • In urma incheierii cu succes a plasamentului, capitalizarea anticipata a Arctic Stream se situa la aproape 105 milioane RON.
  Portofoliul de servicii al Arctic Stream include evaluarea infrastructurii IT si activitati de consultanta, alaturi de proiectarea, integrarea si dezvoltarea infrastructurii de date si securitate cibernetica. In linia celor mai noi tendinte globale, Arctic Stream este axata pe tehnologiile recente oferite de Cisco Systems.
 • In prezent, cei peste 50 de clienti ai companiei sunt jucatori importanti din zona de retail, energie si utilitati, atat din sectorul public, cat si din cel privat. Compania vizeaza clienti din domenii noi precum cel financiar si industrial.
 • Proiectele sunt derulate la nivel national atat prin intermediul propriei echipe, cat si prin dezvoltarea unor parteneriate locale, un mix care are avantajul eficientei si al flexibilitatii. Pe masura dezvoltarii relatiilor de business, ar putea deveni posibila asimilarea unora dintre parteneri in cadrul companiei.
 • UPDATE: Dupa incheierea plasamentului privat din iunie, Arctic Stream a incheiat un contract care va avea o pondere semnificativa in cifra de afaceri a companiei pentru anul in curs.
 • Avand ca obiect furnizarea de produse si echipamente, precum si servicii profesionale, contractul este in valoare de aproximativ 24 milioane RON (4,8 milioane EUR) si are o durata de furnizare si implementare de 9 luni.
 • Clientul este o companie care activeaza tot in sectorul IT&C, contractul fiind aliniat directiei de dezvoltare a Arctic Stream, intr-o arie profesionala in care expertiza companiei s-a dovedit a fi la cel mai inalt nivel si se bucura de recunoastere in piata.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)