Platforme de tranzactionare Tradeville

TradeVille pune la dispozitia clientilor o suita de platforme, specifice nevoilor fiecarui investitor.

Portal

Este cea mai noua platforma de tranzactionare dezvoltata de TradeVille, care permite un access facil si intuitiv la absolut toate informatiile relevante. Este solutia cea mai potrivita pentru o privire rapida asupra portofoliului si a ultimelor stiri aparute. De asemenea, este platforma cea mai potrivita pentru investitorii incepatori.

MyTradeville

Este cea mai complexa platforma de tranzactionare oferita de catre TradeVille. Accesul este pus in special pe functionalitati si pe customizare. Platforma este extrem de configurabila, astfel incat fiecare client TradeVille poate sa isi configureze un layout potrivit cu nevoile avute. Este platforma cea mai potrivita pentru investitorii experimentati.

Aplicatia mobila TradeVille

(disponibila atat pe Android, cat si pe iOS) ofera acces la contul de tranzactionare de oriunde te-ai afla. In aplicatia mobila sunt prezente doua interfete separate. Una dintre acestea este simplista, in care sunt sumarizate cele mai imporante informatii, si cu un accent pus pe partea grafica. Insa, pentru investitorii experimentati exista si o varianta extinsa, in care exista mai multe functionalitati.

Vezi mai jos o prezentare mai detaliata pentru fiecare dintre aceste interfete.

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.