Alimentare cont

 • Prin transfer bancar in conturile pe care TradeVille vi le pune la dispozitie. Trebuie sa intrati in aplicatia de internet banking si faceti un ordin de plata din contul dumneavoastra personal. Transferurile cele mai rapide sunt intre aceleasi banci;
 • In cazul in care vei face plata din alt cont bancar fata de cel declarat in fisa de cont, este foarte important, sa ne trimiti noul extras de cont anterior alimentarii.
 • La acest moment, poti face alimentari doar din conturi deschise la institutii de credit si Orange Money/ MoneyCorp. Anterior primei alimentari din conturile Orange Money/ MoneyCorp este nevoie sa fi facut cel putin o alimentare dintr-un cont deschis la o banca comerciala.

Credem cu tărie că piața de capital trebuie să fie o experiență accesibilă tuturor. TradeVille este în avangarda brokerilor români pentru că am marșat dintotdeauna pe democratizare accesului la tranzacționare.

Prin urmare, nu avem un plafon minim la deschiderea de cont - începeți să tranzacționați astăzi cu brokerul de retail #1 din România* și bucurați-vă de toate avantajele pe care vi le punem la dispoziție.

*Top activitate intermediari ședința curentă, după nr tranzacții @ bvb.ro

In functie de produsul tranzactionat alimentarea contului de tranzactionare va fi facuta in RON, EUR sau USD. Conturile noastre bancare in care poti transfera banii pentru alimentarea contului sunt:

RON

BancaContul bancar
BANCA ROMANA DE DEZVOLTARE - SMCCRO65BRDE450SV50227304500
BANCA TRANSILVANIARO11BTRLRONCRT00G7732304
BCR Sucursala UNIREARO02RNCB0082044160950001
ING BANK BucurestiRO60INGB0001000110298935
LIBRA BANK Sucursala Stefan cel MareRO36BREL070001442RO11004

EUR

BancaContul bancarCod swift
BANCA ROMANA DE DEZVOLTARE - SMCCRO10BRDE450SV65556344500BRDEROBU
BANCA TRANSILVANIARO23BTRLEURCRT00G7732303BTRLRO22
ING BANK BucurestiRO69INGB0001000110290722INGBROBU
LIBRA BANK Sucursala Stefan cel MareRO88BREL070001442EU11001BRELROBU

USD

BancaContul bancarCod swift
BANCA TRANSILVANIARO20BTRLUSDCRT00G7732301BTRLRO22
BRD SMCCRO06BRDE450SV65556424500BRDEROBU
ING BANK BUCURESTIRO95INGB0001000110294037INGBROBU
LIBRA BANK Sucursala Stefan cel MareRO52BREL070001442US11001BRELROBU

Nota

 • In vederea completarii ordinului de plata trebuie sa cunosti urmatoarele:
  Beneficiar: TradeVille S.A.
  C.I.F.: RO 8694021
  Explicatia platii: alimentare BVB(cu mentiunea lei sau euro) sau alimentare cont international
 • Tradeville nu practica curs propriu de schimb, toate schimburile valutare se fac la cursul bancii prin care se face operatiunea. Nu exista comisioane Tradeville pentru schimburile valutare. Ne straduim in permanenta sa va oferim unul dintre cele mai bune cursuri valutare din piata.
 • Taxele percepute de banca partenera pentru transferurile externe vor fi suportate de client.

Poti alimenta/retrage bani utilizand contul tau deschis la Orange Money/ MoneyCorp, dar te rugam sa efectuezi transferul in valuta in care este deschis contul tau (RON, EUR, USD). Alimentarea contului de tranzactionare in alta valuta decat valuta contului din care a fost efectuata plata nu va fi acceptata.

Limita maxima a alimentarilor/retragerilor realizate de o persoană utilizand unul sau mai multe conturi deschise la oricare din institutiile Orange Money/ MoneyCorp, cumulate intr-o perioada de 7 zile calendaristice, este de 9.000 EUR (sau echivalent USD sau RON la cursul de schimb BNR din data initierii alimentarii/retragerii). Este important sa nu depasesti limita mentionata, deoarece suma in exces iti va fi returnata in cont si vei suporta comisioanele bancare generate de realizarea returului.

Pentru facilitarea timpului de procesare in cazul transferurilor prin Orange Money/ MoneyCorp iti recomandam sa efectuezi acest transfer catre contul bancar Libra Bank.

 • Anterior primei alimentari din aceste conturi, este nevoie sa fi facut cel putin o alimentare dintr-un cont deschis la o institutie de credit (banca comerciala).
 • Trebuie ca tu sa fii titularul de cont si sa ne trimiti un extras de cont pentru a-l inregistra in fisa ta de client.
 • Pentru a face o retragere in conturile tale Orange Money/ MoneyCorp, este obligatoriu sa fi facut anterior o alimentare din acel cont.
 • Procesarea retragerii ar putea dura cateva zile si pot exista comisioane bancare ce cad in sarcina ta. Din experienta noastra, pentru USD, comisionul perceput de banca este de min. 60 USD.

Atentie!!! Alimentarea contului de tranzactionare din conturi deschise la alte institutii financiare in afara de cele enumerate mai sus nu va fi acceptata.

Alimentarea contului de tranzactionare in alta valuta decat valuta contului tau din care a fost efectuata plata nu va fi acceptata.

Alimentarile contului de tranzactionare care nu respecta conditiile specificate iti vor fi returnate in contul tau si vei suporta comisioanele bancare generate de realizarea returului.

 • TradeVille nu retine comisioane pentru alimentarile/ retragerile in RON si EUR efectuate prin ordin de plata.
 • Pentru transferurile din RON in alte valute decat EUR se percepe un comision de 0.08% din suma alimentata sau retrasa in/din contul de tranzactionare sau transferurile intre conturi.

Din momentul in care contul de tranzactionare este activ, ai la dispozitie o luna de zile pentru a efectua alimentarea contului cu suma de bani necesara specifica serviciului de tranzactionare solicitat.

Daca in perioada mentionata contul de tranzactionare nu a fost alimentat, acesta este pasibil de suspendare. Pentru a-ti activa contul de tranzactionare suspendat trebuie sa contactezi departamentul Helpdesk la 021-318.75.55 sau pe [email protected]

Durata transferurilor de bani depinde de banca/filiala de unde/catre care vor fi transferati banii.

In cazul in care transferul se realizeaza intre filialele aceleiasi banci acesta dureaza maxim 24 h, iar in celelalte cazuri maxim 2 zile.

Pentru a-ti oferi cea mai rapida alimentare transmite-ne email la adresa [email protected] copia ordinului de plata vizata de catre banca sau comunica-ne in cadrul mesageriei interne din platforma detaliile transferului efectuat (suma, banca din care s-au virat banii si banca corespondenta TradeVille).

a. Online, prin intermediul platformei IG > Payments

 • prin card bancar de debit: Visa, MasterCard, Maestro and Electron sau
 • prin card de credit: Visa, MasterCard.

Odata ce tranzactia a fost autorizata, banii vor fi disponibili imediat in contul de tranzactionare.

Nota: Informatiile legate de costurile bancare sunt orientative, va rugam contactati banca dvs. pentru a afla exact costurile percepute.

b. Transfer bancar direct, in 3-4 zile lucratoare.

Se accepta plati doar din partea titularului de cont si nu sunt acceptate plati de la terte persoane.

c. In vederea retragerilor, trebuie sa cunoasteti urmatoarele:

Daca doriti mai multe informatii legate de procedura de retragere,taxe si comisione puteti consulta in platforma IG sectiunea Add Funds -> Withdraw Funds Retragerile se fac in acelasi cont din care s-a facut alimentarea. Din motive legale, daca doriti sa retrageti in alt cont decat cel folosit la alimentare este nevoie de un document justificativ. Platile se efectueaza zilnic, de Luni- Vineri incepand cu ora 12:00 GMT.

Transferurile bancare dureaza 2-3 zile in timp ce retragerile cu cardul dureaza 3-5 zile.

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.