Deschide cont demo Actiuni

 • Inveti sa tranzactionezi la bursa fara sa pierzi bani si in conditii de piata reala
 • Tranzactionezi la BVB 50.000 RON virtuali timp de 30 zile
 • Ai timp sa te familiarizezi cu platforma web si cu aplicatia TradeVille
 • Primesti asistenta din partea specialistilor nostri
 • Te poti abona la canalul nostru de YouTube

Login cont demo la BVB

Pentru a te autentifica pe contul demo acceseaza pagina https://portal.tradeville.ro sau descarca aplicatia TradeVille din Google Store sau App Store.

Despre contul demo la BVB

Prin intermendiul contului demo ai acces la actiunile si obligatiunile listate la BVB. Tranzactionarea in cadrul contului demo are loc exclusiv in spatiul virtual si nu influenteaza in nici un fel pretul instrumentelor.

Pentru a putea avea acces la platforma virtuala trebuie sa iti creezi un cont demonstrativ completand formularul alaturat, sau direct din aplicatia de mobil, TradeVille.

Odata activat, ai la dispozitie 30 de zile si 50.000 lei, bani virtuali, pe care ii poti utiliza exclusiv pentru tranzactii virtuale.

Comisioanele pentru tranzactiile cu obligatiuni/titluri de stat este de 0.2%, minim 1.9 ron/ordin executat integral sau partial, iar pentru celelalte instrumente financiare tranzactionate pe BVB este de 0.5%, minim 1.9 ron/ordin executat integral sau partial.

*Pe Android aplicatia este disponibila doar pe telefoanele care au Android 6 sau mai nou.

*Pe iOS/iPhone aplicatia este disponibila doar pe telefoanele care au minim iOS 11.

Deschide cont demo CFD

Tradeville este Introducing Broker pentru CFD-uri la brokerul -IG Europe GmbH.

 • CFD-uri pe indici:
 • Nicicand in ultimul sfert de secol bursa americana nu a fost mai linistita. Ce urmeaza? Tranzactionează S&P 500 sau alege cei mai importanti indici din lume.

  Sursa: Reuters

 • CFD-uri pe actiuni:
 • Actiunile americane platitoare de dividende aproape ca s-au triplat in medie in ultima decada. Dar cum vor arata in urmatorii ani?

  Sursa: Financial Times

 • CFD-uri pe marfuri:
 • Marfurile sunt mai subevaluate comparativ cu bursa americana decat erau in 2008. Tu cum vezi urmatoarea decada?

  Sursa: Visual Capitalist

 • CFD-uri pe valute:
 • Dolarul american are cel mai prost an după 1986. Vor veni zile mai bune sau alunecarea va continua? Tranzactioneaza pe contul tau demo perechi valutare (EUR/USD), inclusiv Bitcoin.

  Sursa: Bespoke Investment Group

Principalele avantaje:

 • Tranzactioneaza cu 30.000 € bani virtuali;
 • Vezi grafice, preturi live si multe altele;
 • Navighezi rapid intre grafice, stiri si tichete de tranzactionare;
 • Interfata ce se adapteaza stilului tau de tranzactionare;
 • Tranzactionati in siguranta, 24 de ore pe zi;

Flexibilitate prin platformele IG:

Poti intra in contul tau demo oricand, de oriunde. Ai la dispozitie atat platforma web cat si aplicatii special concepute pentru device-ul tau mobil (Android, iPhone, iPad, Windows 8).

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 73% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

Riscuri implicite. Inainte de a tranzactiona instrumente financiare derivate de tip CFD, aveti in vedere ca acestea sunt instrumente cu risc ridicat si nu sunt potrivite oricarui investitor. Datorita efectului de multiplicare, exista si posibilitatea sa pierdeti mai mult decat investitia initiala. Pentru acest lucru trebuie sa luati in calcul cel putin obiectivele dumneavoastra de investitii, experienta in piata de capital si apetitul dumneavoastra la risc.

In cadrul activitatii de introducing broker, SSIF Tradeville SA este remunerat de partenerul extern in functie de volumul tranzactiilor efectuate de clientii introdusi. La cerere, Tradeville va poate oferi detalii suplimentare in acest sens. De asemenea, partenerul extern poate comunica Tradeville informatii privind clientii introdusi, inclusiv cele privind tranzactiile si detaliile contului de tranzactionare ale acestora.

IG Europe GmbH (companie în Republica Federală Germania și înregistrată in Frankfurt sub numărul HRB 115624, cu adresa Westhafenplatz 1, 60327 Frankfurt, Germania).

Va informam ca datele cu caracter personal furnizate pentru deschiderea unui cont demonstrativ de tranzactionare pe platforma IG vor fi puse la dispozitia Tradeville cu scopul promovarii serviciului aferent.

Deschide gratuit cont demo BVB

* Toate campurile sunt obligatorii.

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.