Tranzactioneaza actiuni europene la BVB

Tradeville isi propune sa ofere investitorilor oportunitatea de a tranzactiona intr-o modalitate facila actiuni listate pe cele mai importante burse internationale, prin aducerea pe sistemul alternativ de tranzactionare ATS Intl al Bursei de Valori Bucuresti a celor mai solide companii.
Tradeville activeaza in calitate de market maker pentru emitentii pe care ii aduce la BVB, astfel incat investitorii sa beneficieze de cele mai bune conditii de lichiditate.

Bayerische Motoren Werke (BMW)

BMW

- cel mai ravnit brand in China si locul al treilea la nivel mondial
- imaginea excelenta a marcilor BMW, MINI si Rolls-Royce permite comercializarea acestora la marje ridicate de profitabilitate si le confera rezistenta in fata turbulentelor ciclurilor economice
- vanzari record de 1.7 mil de unitati in 2011
- rentabilitate foarte atractiva a capitalurilor in 2011, de 19.14%
- liderul industriei auto, potrivit Dow Jones Sustainability Index World

Fisa de prezentare Bayerische Motoren Werke (BMW))
Cotatii actiuni Bayerische Motoren Werke (BMW) la BVB


Allianz (ALV)

Allianz

- ofera servicii de asigurare pentru 75 milioane de clienti din 70 de tari pe 5 continente
- grupul include 900 de companii Allianz pe tot globul
- asigura de la proiecte de Hollywood sau Bollywood pana la uriase proiecte in constructii (ex: constructia unui pod de 12.3km in Coreea de Sud)
- prin intermediul Allianz Asset Management, grupul administreaza capitaluri in valoare de 1.721 mld euro la data de 30 iunie 2012
- oportunitati importante in regiunea Asia-Pacific, unde cererea pentru produse de economisire si asigurari din partea clasei de mijloc este in crestere

Fisa de prezentare Allianz (ALV)
Cotatii actiuni Allianz (ALV) la BVB


Deutsche Bank (DBK )

Deutsche Bank

- cea mai mare banca europeana dupa valoarea activelor, prezenta in 74 de tari
- serviciile sale au fost premiate de 2 ori in 3 ani cu titlul de “Bank of the Year” de catre IFR (International Financing Review).
- Euromoney i-a acordat titlul de “Best Global Investment Bank” in 2011
- Reuters estimeaza o crestere a veniturilor de 47% la finele anului 2012 in comparatie cu 2011
- reducerea de angajati din ultimii ani a crescut cu mult profitabilitatea companiei

Fisa de prezentare Deutsche Bank (DBK )
Cotatii actiuni Deutsche Bank (DBK ) la BVB


Siemens(SIE)

Siemens

- cea mai mare companie de tip conglomerat
- are 360.000 de angajati cu ajutorul carora isi desfasoara activitatile in 190 de tari
- este furnizorul numarul 1 de turbine eoliene offshore si singurul care ofera solutii pentru turbine in apa de mare adancime
- cererea pentru infrastructura se va mentine ridicata la nivel mondial in urmatorii 5 ani, asigurand cererea pentru produsele companiei
- pana la finele anului, va rascumpara actiuni in valoare de 3 mld euro

Fisa de prezentare Siemens(SIE)
Cotatii actiuni Siemens(SIE) la BVB


Daimler (DAI )

Daimler

- Produce unele dintre cele mai valoroase branduri de masini de lux din lume, Mercedes-Benz si Maybach
- Portofoliul de produse mai include camioane, autobuze si furgonete sub marcile Mercedes-Benz, Freightliner, Western Star si Orion
- In 2010, cererea pentru masinile Mercedes-Benz in tarile BRIC s-a bucurat de ritmuri de crestere intre 40% si 140%
- Restructurarile, vanzarea Chrysler si produsele construite pe platforme comune au inceput sa-i imbunatateasca marjele de profitabilitate
- Tehnologiile avansate pentru motoare diesel ii asigura o pozitie solida pe segmentul autovehiculelor cu consum eficient de carburanti

Cotatii actiuni Daimler (DAI) la BVB


SAP AG (SAP)

SAP AG

SAP AG detine pozitia de lider mondial al pietei de software pentru managementul companiilor cu o cota de piata de 23% si un portofoliu de peste 170,000 de clienti si 12 milioane de utilizatori.

Tranzactionarea sa pe sistemul alternativ al BVB are darul de a completa unul din sectoarele lipsa ale bursei noastre, oferind investitorilor ocazia de a isi diversifica plasamentele.

Fisa de prezentare SAP
Cotatii actiuni SAP la BVB


Adidas AG (ADS)

Adidas

adidas AG este unul dintre cei mai mari producatori germani de incaltaminte si articole sportive cu vanzari de peste 11 mld euro pe an in intreaga lume si o capitalizare de piata de 9.7 mld euro.

Produsele companiei sunt vandute sub trei brand-uri principale: adidas, Reebok si TaylorMade-adidas Golf.

Fisa de prezentare Adidas (ADS)
Cotatii actiuni Adidas (ADS) la BVB


E.ON AG (EOAN)

E.ON este una dintre cele mai mari companii de utilitati la nivel global, cu o capitalizare de piata de peste 40 de mld euro si cu afaceri de aproximativ 100 mld euro pe an.

Operatiunile companiei sunt administrate la nivel central de unitatea E.ON AG din Dusseldorf Germania care planifica strategia companiei, coordoneaza afacerile la nivel global si asigura finantarea. Operatiunile sunt impartite in cinci unitati globale, in fuctie de specificul activitatii, astfel: energie conventionala, energie regenerabila, constructii si tehnologie, gaze natural si trading.

E.ON este structurata in 12 unitati regionale care administreaza operatiunile de vanzare si distributie pentru fiecare tara in care compania activeaza, acestea fiind Marea Britanie, Suedia, Italia, Spania, Franta, Olanda, Ungaria, Cehia, Slovacia, Romania, Bulgaria si Rusia.

Fisa de prezentare E.ON AG (EOAN)
Cotatii actiuni E.ON (EOAN) la BVB


Bayer AG (BAYN)

Infiintata in 1863 in Barmen, Bayer AG este in prezent organizata ca o companie tip “holding” cu operatiuni diversificate in domeniul chimiei, desi si-a construit reputatia in domeniul farmaceutic cu produse ce au ramas puncte de referinta, precum aspirina. Cu sediul central in Leverkusen (Germania), compania opereaza la nivel global atat in mod direct, cat si in diverse asocieri, in Europa, America, Africa (inclusiv Orientul Mijlociu) si in regiunea Asia/Pacific.
Bayer AG este structurata in trei mari divizii: Bayer HealthCare dedicata cercetarii si productiei in domeniul farmaceuticii umane si animale, Bayer CropScience pentru producerea diverselor tipuri de pesticide, ierbicide si fungicide si Bayer MaterialScience, producator si dezvoltator de polimeri si solutii pentru diverse aplicatii ale chimiei.

Fisa de prezentare Bayer (BAYN)
Cotatii actiuni Bayer (BAYN) la BVBDeutsche Telekom AG (DTE)

Deutsche Telekom AG, companie cu sediul central in Germania, este un furnizor de servicii integrate de telecomunicatii, oferind clientilor sai din intreaga lume un portofoliu de servicii in domeniul telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei (IT).

Deutsche Telekom AG este prezenta in aproximativ 50 de tari si opereaza prin intermediul a numeroase filiale, companii afiliate si asociatii in participatiune.
Dupa ce a cedat divizia T-Mobile USA, compania opereaza in prezent prin intermediul a 4 mari divizii: Germania (care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile in tara de origine a grupului), Europa (acoperind serviciile de telecomunicatii internationale pentru celelalte segmente ale DT si telecomunicatii mobile in Marea Britanie, Polonia, Olanda, Republica Ceha si Austria.), Europa de Sud si Est (oferind servicii de telecomunicatii fixe si mobile in Ungaria, Croatia, Slovacia, Grecia, Romania - prin Romtelecom si Cosmote, Bulgaria, Albania, Macedonia si Muntenegru) si Systems Solutions (care prin T-Systems International GmbH ofera solutii integrate de comunicatii si tehnologia informatiei).

Fisa de prezentare Deutsche Telekom AG (DTE)
Cotatii actiuni Deutsche Telekom (DTE) la BVBDeutsche Post

Operează DHL, cea mai mare companie de curierat după venituri (peste 50 mld. EUR in ultimii 4 ani) și după număr de angajați (480,000 în iulie 2014)
Având afaceri în peste 220 de țări și teritorii, compania gestionează peste 1 mil. de contracte/oră și a generat venituri de peste 50 de mld. EUR în ultimii 4 ani
Beneficiar, prin prisma afacerii de curierat, al exploziei comerțului on-line
o lichiditate bilanțiera bună, cu un nivel al indicatorului Test acid de 0.67 (apropiat de optimul 0.7) și un nivel al datoriilor financiare sub 15% (la 30 sept. 2014)
valori ale multiplilor P/E și P/S net superiori celor doi mari competitori americani (FedEx, UPS)

Fisa de prezentare Deutsche Post
Cotatii actiuni Deutsche Post la BVBContinental

Unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume (anvelope, frâne, sisteme electronice)
Relațiile de lungă durată cu marii producători (BMW, Ford, Daimler, Volkswagen) îi asigură venituri stabile (între 30 și 33 mld. EUR/an între 2011 și 2013)
Bine poziționat pentru a beneficia de tendințele structurale din industria auto (reducerea emisiilor, sisteme de bord inteligente)
Profitabilitate mai ridicată (ROE de 22%) și bilanț mai solid decât al companiilor concurente
Recent, și-au revizuit în creștere estimările pentru profitul operațional al anului în curs (până la peste 3.8 mld. EUR)

Fisa de prezentare Continental
Cotatii actiuni Continental la BVBDeutsche Lufthansa AG

Cea mai mare companie aeriană din Europa după numărul de pasageri și mărimea flotei (104.6 mil. persoane, respectiv 622 aeronave în 2013 împreună cu subsidiarele sale)
Lider de piață pe toate segmentele pe care activează (transport de pasageri, logistică, reparații etc.)
Beneficiar al ieftinirii cu peste 30% a petrolului din ultimele 5 luni prin scăderea costului carburantului aviatic
Deține participații în Austrian Airlines, Swiss International Air Lines și low-cost-ul Germanwings
Subevaluată față de companiile concurente la nivelul tuturor multiplilor de preț potențial de creștere al profitului pe termen lung de 32% (potrivit Reuters)

Fisa de prezentare Deutsche Lufthansa AG
Cotatii actiuni Deutsche Lufthansa AG la BVBCommerzbank

Ocupă locul secund în sistemul bancar german și este un jucător de top la nivel internațional
Are una dintre cele mai vaste rețele de sucursale dintre băncile germane (peste 1200), deservește peste 15 mil clienți persoane fizice și 1 mil clienți instituționali, deține 2 dintre cele mai inovatoare bănci online din lume
Finanțează peste 30% din comerțul extern al Germaniei și este lider în finanțarea IMM-urilor
Si-a îmbunătățit adecvarea capitalului, rata fondurilor proprii de nivel 1 conform Basel 3 fiind 9.6%
Este subevaluată față de băncile comparabile la nivelul multiplilor de preț P/B, P/S, P/CF
A dovedit o profitabilitate în urcare în ultimii 3 ani și are un potențial de creștere a profitului pe termen lung de 33% (potrivit Reuters)

Fisa de prezentare Commerzbank
Cotatii actiuni Commerzbank la BVB


Pentru mai multe informatii, completeaza formularul si te contactam in cel mai scurt timp:
Nume si prenume
Adresa e-mail
Telefon

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), avand ca active suport, dupa caz, valori mobiliare, indici bursieri si alti indici, perechi valutare (FOREX), metale pretioase sau alte marfuri. Orice referiri la FOREX care ar putea sa apara in informatiile de pe site au in vedere piata Forex sau CFD pe FOREX, fiind exclusiv informatii de piata care privesc activul suport al instrumentului CFD pe perechi valutare. CFD este singurul instrument financiar derivat pe pietele externe promovat de catre S.S.I.F. Tradeville S.A.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)