ETF BET Patria Tradeville - primul ETF romanesc

ETF BET Patria Tradeville are ca obiectiv replicarea indicelui BET al Bursei de Valori Bucuresti: cuprinde cele mai lichide 16 companii listate la BVB (fara SIF-uri). Simbol bursier: TVBETETF

Descriere ETF BET Patria Tradeville

ETF BET Patria Tradeville este primul ETF romanesc listat la Bursa de Valori Bucuresti.

ETF BET Patria Tradeville ofera investitorilor expunere pe bursa romaneasca prin replicarea cat mai precisa a performantei indicelui BET. Fondul investeste doar in actiuni din componenta indicelui BET si depozite bancare in vederea minimizarii erorii de replicare.

ETF BET Patria Tradeville este administrat de Patria Asset Management S.A. si avea o valoare initiala a activului net de 500.000 RON. Depozitarului fondului este BRD – Groupe Societe Generale.

Blocul minim de tranzactionare este de 1 unitate, pretul de referinta in prima zi fiind de 5 RON/unitate.
Toti investitorii care au deschis un cont de tranzactionare la BVB vor putea achizitiona unitati de fond ETF similar cu achizitionarea unei actiuni.

Clientii Tradeville beneficiaza de comision promotional de tranzactionare de 0.25% pentru ETF BET Patria Tradeville, avand o valoare minima de 1.9 lei/ordin executat (integral sau partial).

SSIF Tradeville SA actioneaza in calitate de market maker pentru a asigura cele mai bune conditii de lichiditate.

Pentru a mai buna cunoastere a noului instrument de tranzactionare ETF BET Patria Tradeville consultati documentele ETF-ului


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)