Executive Invest by TradeVille in cadrul Executive MBA

Data: 12/04/2021

Bucuresti, 12 aprilie 2021

Viitorii lideri de business, participanti in programul Executive MBA al ASEBUSS, vor aprofunda cunostintele de tranzactionare pe piata de capital, prin intermediul aplicatiei care permite deschiderea unui Cont Demo TradeVille, incepand din 9 aprilie pana pe 22 mai 2021. Parteneriatul dintre prima scoala de afaceri din Romania si cel mai performant broker bursier de retail de pe piata romaneasca le va permite celor 24 de manageri inscrisi in programul „Executive Invest by TradeVille” sa tranzactioneze actiuni si obligatiuni listate la BVB, exclusiv in spatiul virtual, fara a influenta pretul instrumentelor financiare, insa experienta nu va diferi de cea a unui investitor real.

Contul Demo va pune la dispozitia cursantilor, timp de 30 de zile, 50.000 de lei, bani virtuali, pe care ii vor putea utiliza pentru achizitii si vanzari de instrumente financiare care reflecta intocmai operatiuni reale, la preturile pietei. Viitorii absolventi EMBA, care isi vor completa cunostintele despre Bursa cu aceasta experienta practica, vor fi evaluati dupa trei saptamani, iar clasamentul final va tine seama de numarul de tranzactii efectuate (minimum 5 pe saptamana) - 10% din punctajul final, valoarea randamentului obtinut - 60%, respectiv diversitatea portofoliului (actiuni, obligatiuni corporative, titluri de stat, instrumente structurate etc) - 30%.

„Parteneriatul cu ASEBUSS atesta succesul TradeVille in a face cat mai accesibile tranzactiile bursiere, printr-o aplicatie online, sustinuta de tehnologii de ultima ora si care devine acum obiect de studiu intr-unul dintre cele mai bune programe Executive MBA din Romania. Contul Demo este o oportunitate de perfectionare care reproduce fidel conditiile pietei, dar fara riscul de a pierde bani. Ne bucuram ca platforma noastra de tranzactionare poate juca un rol in educatia de business la cel mai inalt nivel, iar bucuria ar fi si mai mare sa avem cat mai multi investitori din randul cursantilor.”

Mihaela Biciu, Director General, TradeVille

„ASEBUSS isi diversifica permanent oferta educationala pentru cursantii sai, inclusiv prin acest nou parteneriat aducator de valoare pentru cursanti si absolventi. Parteneriatul cu TradeVille ne deschide portile acelei experiente unice pe care colegii nostri americani o ofera cursantilor in binecunoscutele Finance-Labs, prin conectarea la piata de capital! Ne bucuram ca putem face si noi acest lucru, cursantii ASEBUSS putand experimenta prin intermediul TradeVille tranzactii specifice de vanzare si cumparare de actiuni, obligatiuni si produse structurate, la Bursa de Valori Bucuresti, iar ulterior in viata reala si pe piata de capital internationala. De asemenea, as preciza si celalalt aspect, respectiv invatarea tangibila, experientiala, si a acestei alternative de finantare pentru companii - finantarea prin piata de capital a companiilor pe care cursantii si absolventii ASEBUSS le conduc.”

Ovidiu Dimbean-Creta, Rector, Scoala de Afaceri ASEBUSS

Investitiile constante in imbunatatirea aplicatiilor de tranzactionare, online si mobile, efectuate de TradeVille, au permis companiei sa valorifice interesul crescut pentru instrumentele bursiere, manifestat in 2020. La finele anului trecut, TradeVille avea 15.490 investitori investitori la BVB si pe pietele internationale (in crestere cu 43% fata de 2019), cu o valoare medie a portofoliului de 126.280 lei.

Despre ASEBUSS

ASEBUSS este prima scoala de afaceri din Romania care a oferit, din 1993, un program Romano-American Executive MBA in colaborare cu universitati prestigioase din SUA, Kennesaw State University, Atlanta si Washburn University, Kansas, impunandu-se rapid ca lider de piata in domeniul educatiei manageriale. De peste 25 ani, ASEBUSS se diferentiaza prin avantajul experientei de tip nord americane care se reflecta in procesul educational, prin abordarea integrata a dezvoltarii manageriale si prin solutiile concrete dezbatute la clasa prin metoda studiului de caz, avand o echipa de profesori romani si americani pregatiti la standarde internationale. Programul Executive MBA este oferit in parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, SUA. Un al doilea program – Entrepreneurial MBA a fost lansat in 2013 si beneficiaza, incepand din 2019, de colaborarea cu Washburn University, Kansas, SUA.

Despre TradeVille

TradeVille este un broker cu vechime de peste 26 de ani pe piata de capital din Romania si ofera clientilor de retail acces facil si rapid la Bursa de Valori Bucuresti si la marile burse internationale. În 2020, TradeVille a intermediat peste 50% din plasamentele de actiuni si obligatiuni corporative cu o rata de succes de 100% pentru companii din diferite industrii. În 2021, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori Bucuresti cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performantelor bursiere: Participantul anului 2020 pe segmentul de retail si Intermediarul companiilor antreprenoriale la BVB in 2020 pe segmentul de obligatiuni.


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)