Lite iti simplifica investitiile la bursa

12/08/2021

Cand tehnologia ne simplifica viata, devine si mai usor sa investesti la bursa. Poti incepe chiar acum prin Lite, noua interfata simplificata a aplicatiei mobile TradeVille:
  • Poti folosi Lite daca esti la inceput de drum in investitii bursiere. Sau oricand vrei sa iei decizii rapide de tranzactionare.
  • Important e ca ai libertatea de a alege: Lite pentru simplitate sau platforma extinsa pentru toate functionalitatile avansate.
  • Te misti usor intre cele doua platforme, direct din meniul aplicatiei.
    Cateodata, simplitatea e cea mai buna varianta.
  • Mai ales daca ai un portofoliu diversificat in actiuni, obligatiuni, produse structurate si ETF-uri listate la Bursa de Valori Bucuresti si pe cele mai mari burse din Europa si America de Nord.
  • Pe toate acestea le vezi intr-o singura platforma. Lansezi usor ordine si iti verifici portofoliul actualizat in timp real. Primesti notificari live in functie de ce anume te intereseaza.
    La TradeVille, simplitatea in investitii bursiere iti este oferita fara costuri ascunse si fara compromisuri: utilizand Lite, vei pastra toate beneficiile de care se bucura deja cei aproape 20.000 de clienti TradeVille.
  • Daca nu esti client, deschiderea unui cont de tranzactionare la TradeVille este 100% online. Poti face alimentari si retrageri rapide (instantanee si 24/7 prin Libra Mobile Banking).
  • Ai logare biometrica cu 2FA in aplicatia mobila pentru siguranta. Beneficiezi de Live Chat integrat, cu asistenta prompta si prietenoasa in limba romana, pentru confort.