Investesti Lite: direct de pe telefon, din aplicatia TradeVille

04/10/2021

  Lansata in 2021, Lite este interfata simplificata a aplicatiei mobile TradeVille.
 • Poti folosi Lite daca esti la inceput de drum in investitii bursiere. Sau oricand vrei sa iei decizii rapide de tranzactionare.
 • Lansezi mai usor ordine de piata. Iti verifici imediat portofoliul actualizat in timp real. Totul devine mai simplu, mai rapid si mai intuitiv.
 • Ai libertatea de a alege: Lite pentru simplitate sau platforma extinsa pentru toate functionalitatile avansate.
 • Te misti usor intre cele doua platforme. Tranzitia intre ele se face rapid, direct din meniul aplicatiei.
  Cateodata, orice secunda devine o secunda in plus. Lite este alegerea perfecta atunci cand vrei sa adaugi imediat tranzactiilor profitabile sau sa-ti diversifici rapid portofoliul.
   La TradeVille, simplitatea in investitii bursiere iti este oferita fara costuri ascunse si fara compromisuri. Utilizand Lite, vei pastra toate beneficiile de care se bucura deja cei peste 20.000 de clienti TradeVille.
  • Daca nu esti client, deschiderea unui cont de tranzactionare este 100% onlinePoti face alimentari si retrageri rapide (instantanee si 24/7 prin Libra Mobile Banking).
  • Ai logare biometrica cu 2FA in aplicatia mobila pentru siguranta. Beneficiezi de Live Chat integrat, cu asistenta prompta si prietenoasa in limba romana, pentru confort.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)