Investesti Lite: direct de pe telefon, din aplicatia TradeVille

04/10/2021

Lansata in 2021, Lite este interfata simplificata a aplicatiei mobile TradeVille.
  • Poti folosi Lite daca esti la inceput de drum in investitii bursiere. Sau oricand vrei sa iei decizii rapide de tranzactionare.
  • Lansezi mai usor ordine de piata. Iti verifici imediat portofoliul actualizat in timp real. Totul devine mai simplu, mai rapid si mai intuitiv.
  • Ai libertatea de a alege: Lite pentru simplitate sau platforma extinsa pentru toate functionalitatile avansate.
  • Te misti usor intre cele doua platforme. Tranzitia intre ele se face rapid, direct din meniul aplicatiei.
    Cateodata, orice secunda devine o secunda in plus. Lite este alegerea perfecta atunci cand vrei sa adaugi imediat tranzactiilor profitabile sau sa-ti diversifici rapid portofoliul.
      La TradeVille, simplitatea in investitii bursiere iti este oferita fara costuri ascunse si fara compromisuri. Utilizand Lite, vei pastra toate beneficiile de care se bucura deja cei peste 20.000 de clienti TradeVille.
    • Daca nu esti client, deschiderea unui cont de tranzactionare este 100% onlinePoti face alimentari si retrageri rapide (instantanee si 24/7 prin Libra Mobile Banking).
    • Ai logare biometrica cu 2FA in aplicatia mobila pentru siguranta. Beneficiezi de Live Chat integrat, cu asistenta prompta si prietenoasa in limba romana, pentru confort.