tellur_logo

Absolvent: „Chiar nu stiu unde sa ma angajez si ce sa fac... Tu ai idee ce vrei sa faci dupa ce termini facultatea?"


Student: „-Din pacate, nu, adica nu stiu ce mi-ar placea. As vrea sa am ocazia sa experimentez mai mult ca sa imi dau seama ce imi place."


Stim ca asta-i o discutie des intalnita in randul studentilor si proaspat absolventilor, dar mai stim si cum sa va ajutam.


Am creat programul rotational Capital Markets Trainee pentru a va incuraja si sustine sa alegeti un job care vi se potriveste si sa va construiti o cariera care sa va aduca satisfactie. Stim si noi, din proprie experienta, ca e dificil sa alegi ceva cand ai multe optiuni, cand nu ai experimentat activitatea respectiva si cand nu ai pe cineva care sa te indrume (colegii de la TradeVille sunt foarte de treaba si dispusi sa ajute☺).


Daca nu stii cine-i TradeVille, iti spunem noi acum. Este cel mai mare broker de retail din Romania, cu peste 27 de ani de experienta si peste 10.000 de clienti activi. Asta inseamna ca vei activa intr-o companie de top, alaturi de profesionisti care iti vor impartasi cunostintele si te vor pregati sa devii un profesionist in domeniul pietei de capital.


Capital Markets Trainee presupune parcurgerea unui traseu profesional in departamentele de back office, helpdesk, analiza si/sau brokeraj pentru a acumula cunostintele si experienta necesare pentru a deveni Analist de Investitii sau Broker Senior.


Desigur, nu excludem varianta ca tu sa iti alegi in ce departament vrei sa activezi. Noi iti propunem ca mai intai sa faci parte din echipa de backoffice pentru a te familiariza cu operatiunile de deschidere de conturi, sa continui cu oferirea de suport clientilor, iar apoi sa alegi departamentul de analiza sau cel de brokeraj.


In plus, ne dorim sa termini cu bine facultatea (daca nu esti deja absolvent) si iti oferim posibilitatea de a incepe activitatea dupa ce vei termina examenele.

Capital Markets Trainee

Departament back office - 6 luni

Operator deschideri cont

Departament helpdesk - Urmatoarele 6-12 luni

Suport clienti

Departament analiza - Urmatorul 1-1,5 ani

Cercetator Economist/Analist investitii


In cadrul departamentului de analiza vei ocupa mai intai functia de Cercetator Economist (pana iti vei lua licenta), urmand ca dupa 12-18 luni sa fii avansat la functia de Analist de Investitii. Daca finalizezi o etapa, nu e obligatoriu sa ramai in acest departament, ci poti deveni Broker, iar noi iti platim cursurile.


De asemenea, poti primi un cont de tranzactionare la TradeVille cu taxe si comisioane (foarte) preferentiale.


Departament brokeraj - Urmatorul 1-1,5 ani

Broker


Ioana

Pentru mine, decizia de a ma muta dintr-un departament intr-altul in cadrul aceleasi companii reprezinta o modalitate excelenta de a-mi construi experienta profesionala si de a dezvolta abilitati variate. Consider ca lucrul intre departamente este nu numai benefic, ci si important. Dupa ce am lucrat ca Assistant Manager si Helpdesk Officer, am castigat cu adevarat multa experienta pretioasa si abilitati utile de lucru.

Alexandru

Prima pozitie pe care am avut-o in TradeVille a fost in departamentul de helpdesk unde scopul principal era sa raspundem tuturor problemelor de ordin administrativ ale clientilor. Cei trei ani petrecuti in departament m-au ajutat sa inteleg cum functioneaza platforma TradeVille, precum si problemele clientilor. Mutarea in departamentul de brokeraj a presupus aprofundarea relatiei cu clientii si relationarea la nivel mai apropiat cu acestia, comunicarea avand loc aproape exclusiv telefonic.

Mihaela

La inceput am lucrat pentru departamentul de helpdesk, iar dupa aproape 6 luni, m-am mutat in departamentul de brokeraj. In prezent, pe langa activitatile pe care le am ca broker, contribui la realizarea si distribuirea newsletter-ului TradeTalk. Trecerea prin departamentul de helpdesk a fost benefica, deoarece am acumulat cunostinte si experienta care m-au facut sa inteleg mult mai bine compania si clientii, dar care ma ajuta si in activitatea curenta.