Zece inovații care au adus succesul Google

Data: 08/22/2014

Google, care a devenit o companie publică în urmă cu zece ani, a avut un impact deosebit asupra căutării pe Internet, numele sau devenind sinonim cu acest verb. Astăzi și investitorii români pot deveni acționari Google, titlurile companiei fiind disponibile și la Bursa de Valori București, potrivit Business24.

Google s-a adaptat cu succes la schimbările tehnologice și la modul cum este accesat internetul, compania îmbunătățind constant produsul care a făcut-o celebră, potrvit CNN, citat de Business24.

Cu această ocazie, Amit Singhal, șeful diviziei de "căutare" a Google, a dezvăluit principalele zece repere ale motorului de căutare al companiei.

1 Autocompletare: Singhal a evidențiat faptul că utilizatorul poate obține o rețetă, spre exemplu, chiar dacă nu își poate aminti numele întreg al acelui fel de mâncare. "Tastarea unei întregi fraze a devenit arhaică", a spus el.

2.Traducerea: Această funcție este folosită de peste un miliard de ori pe zi, traducând texte în 80 de limbi.

Citește pe Business24 celelalte 8 inovații care au adus succesul Google.

Înapoi la Articole bursiere


Conturi Demo Gratuite
Invata fara risc sa tranzactionezi
Demo Actiuni la BVB DEMO CFD

EDUCATIE

CURSURI
WEBINARII

VEZI CE FEL DE INVESTITOR ESTI

COMPLETEAZA CHESTIONARUL

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)