O veste bună pentru populaţie, dar rea pentru companii: România amână creşterea preţului gazelor naturale

Data: 08/26/2014

Ministrul Energiei, Răzvan Nicolescu, a anunțat, marți, că statul roman va amâna aplicarea calendarului de liberalizare a gazului natural pentru populație, care prevedea o scumpire de 3% la 1 octombrie, citat de Ziare.com.

"Consultările au fost bune și pe viitor am vrea să le organizăm mai des. Directorul General al Direcției Generale Energie, domnul Dominique Ristori este o persoană foarte profesionista și serioasă. Avem multe puncte de vedere și abordări comune cu oficialii Comisiei Europene. Există însă și o divergentă majoră cu Direcția Generală Întreprinderi (DG Enterprise) a Comisiei Europene, referitoare la o presupusă interdicție privind exportul de gaze naturale din România", a declarat Răzvan Nicolescu, informează site-ul Ministerului Energiei.

 

Citeşte pe Ziare.com anunţul făcut de ministrul Economiei cu privire la creşterea preţului gazelor naturale.

Înapoi la Articole bursiere


Conturi Demo Gratuite
Invata fara risc sa tranzactionezi
Demo Actiuni la BVB DEMO CFD

EDUCATIE

CURSURI
WEBINARII

VEZI CE FEL DE INVESTITOR ESTI

COMPLETEAZA CHESTIONARUL

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)