Mai mulţi începători la concursul de tranzacţionare la Bursă, ediţia a II-a. Tradeville i-a adus pe primii 100

Data: 11/05/2014

Numărul participanţilor la a doua ediţie a BVB Invest Quest, concursul de tranzacţionare virtuală la Bursă, ar putea fi mai mult decât dublu faţă de prima ediţie, după primele semne identificate de brokeri. Casa de brokeraj Tradeville i-a adus pe primii 100 de participanţi numai la cea dintâi întâlnire, din seria de 23 de seminarii educaţionale organizate de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), împreună cu casele de brokeraj care se implică în aces efort.

Tradeville a atras peste 100 de participanţi la primul său seminar din cadrul celei de a doua ediţii a concursului de tranzacţionare virtuală la Bursă, BVB Invest Quest, interesul dovedindu-se astfel foarte ridicat, potrivit oficialilor.

Prima ediţie a BVB Invest Quest a atras peste 500 de participanţi la toate seminariile organizate în cinci orașe din România (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu).

În acest an, cele 23 de sesiuni educaționale vor fi organizate în Bucureşti şi în alte 11 orașe din ţară, de Bursa de Valori Bucureşti și partenerii săi în cadrul acestei competiţii.

Citeşte pe Economica.net detalii despre competiţie.

Înapoi la Articole bursiere


Conturi Demo Gratuite
Invata fara risc sa tranzactionezi
Demo Actiuni la BVB DEMO CFD

EDUCATIE

CURSURI
WEBINARII

VEZI CE FEL DE INVESTITOR ESTI

COMPLETEAZA CHESTIONARUL

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)