Comoara lui Alibaba: Chinezii care au speriat Amazon dezvaluie detaliile listarii la bursa din New York

Data: 09/08/2014

Vanzarea publica de actiuni a companiei chineze Alibaba, demarata la inceputul acestei saptamani pe bursa newyorkeza, ar putea reprezenta cea mai mare atragere de capital de pana acum, considera analistii de pe piata.

Cu un pret de 60-66 de dolari/actiune, firma gigant de comert online din China ar putea atrage nu mai putin de 20 de miliarde de dolari, ducand valoarea de piata a companiei la aproximativ 160 de miliarde de dolari, surclasand operatiunea similara derulata de Facebook in urma cu doi ani.

Unii optimisti cred chiar ca operatiunea de capitalizare ar putea da o valoare de piata de 200 de miliarde de dolari pentru Alibaba Group, iar asteptarile lor sunt intrucatva justificate de modul conservator in care managerii companiei chineze au abordat piata americana. Listarea de pe piata americana pare sa fie facuta dupa toate regulile jocului, conducerea firmei preferand o abordare retinuta, pentru a nu trezi nelinisti in randurile jucatorilor de la bursa newyorkeza   Citeste articolul in intregime pe Business24

Înapoi la Articole bursiere


Conturi Demo Gratuite
Invata fara risc sa tranzactionezi
Demo Actiuni la BVB DEMO CFD

EDUCATIE

CURSURI
WEBINARII

VEZI CE FEL DE INVESTITOR ESTI

COMPLETEAZA CHESTIONARUL

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 75% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)