Ai acces de oriunde la bursa locala si bursele internationale din aceeasi platforma. Deschide-ti cont acum si descopera beneficiile unui trading fara griji.

Ai acces la piete din Europa, S.U.A. si Canada

Ai parte de cele mai bune comisioane din piata locala*.
*Sursa: TradeVille

Iti deschizi contul 100% online si ai acces la cele mai profitabile actiuni de la bursa

Tranzactionezi pe piata din Romania si ai acces la Bursa de Valori Bucuresti

Beneficiezi de asistenta in limba romana cu timp de raspuns rapid

Poti tranzactiona oriunde, oricand din aplicatia mobila TradeVille

Tranzactioneaza Acum!

Romania

Acces la toate pietele reglementate BVB. Te bucuri de alerte customizabile pe simbol, live help cu raspuns rapid, flux de stiri si rapoarte de analiza.

Venit fix si predictibilitate fata de actiuni. Dobanzi superioare depozitelor bancare. Comision preferential de 0.2%.

Tranzactioneaza indici internationali, marfuri si metale pretioase in aceeasi platforma unde ai si portofoliul de actiuni si obligatiuni.

Expunere pe piata romaneasca prin replicarea performantei indicelui BET, diversificarea imediata a portofoliului si comision promotional.

International

Tranzactionezi actiuni din pietele din SUA, Europa si Canada fara taxe in plus de inactivitate, custodie sau decontare.

Fonduri deschise prin care profiti de cele mai iscusite idei de investitii din domenii diverse si piete internationale.

Tranzactioneaza Acum!

Ionut Ioanca

Investitor client din 2007

Detaliul cel mai important al colaborarii cu TradeVille in cei aproape 14 ani este reprezentat de volumul amplu de informatii si analize la care am avut acces permanent. Culegandu-mi propriile date utile, am trecut cu incredere peste efectele recesiunii din perioada 2007-2010 si am asigurat o crestere durabila a portofoliului de actiuni.

Dan Adamescu

client din 2014

Serviciul de asistenta integrat direct in platforma este extraordinar prin rapiditatea cu care se raspunde la intrebarile clientilor. Remarcabil este si timpul scurt in care poti retrage fondurile disponibile. Recomand TradeVille atat investitorilor incepatori, cat si celor avansati.

Mihai S.

client din 2019

TradeVille are mai multe puncte forte: transferuri operate rapid (in ambele sensuri), promptitudine in a raspunde (cu pricepere si responsabilitate) la solicitari, platforma completa, subscrieri efectuate 100% online (fara formulare completate si scanate), rapoarte si analize excelente, informatii foarte utile despre obligatiuni si lista ar putea continua!

Nadina Bar Natan

Israel, client din 2019

TradeVille a avut si continua sa aiba un rol esential in evolutia mea de investitor (si am lucrat cu brokeri consacrati din SUA si alte tari dezvoltate). TradeVille pentru mine e acolo sus, la acelasi nivel.

Stefan

client din 2012

Schimbul de informatii este unul foarte prompt. Materialele de informare zilnice, podcasturile, rapoartele de analiza si agregator sunt minutios realizate.

Anton

client din 2005

Compania faciliteaza tranzactionarea unei palete foarte largi de instrumente operand cu rapiditate si in siguranta atat transferurile cat si operatiunile de vanzare-cumparare. In plus, personalul este foarte bine informat si furnizeaza in mod constant servicii de buna calitate.

Dr. Paul Prisecaru

client din 2013

Orice investitie financiara presupune acceptarea unor ambiguitati si tocmai modul in care aceste ambiguitati se reflecta in pretul instrumentului respectiv reprezinta sursa randamentului. Prin comparatie, platforma si serviciile TradeVille sunt lipsite de ambiguitati, oferind o functionalitate impecabila utilizatorului, indiferent de nivelul de experienta al acestuia.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.